-
Revin in atentia voastra cu acelasi site.
Cateva detalii referitoare la site/domeniu:
-domeniul a fost luat de la mxhost, asadar voi da cu tot cu acest cont
-are 659 articole
-thema Wordpress customizata
-pagina de Facebook 1500+like-uri
-logo-ul vectorial, designul in format .psd, macheta carti de vizita (.ai).
-PR2
-100 de vizite/zi (nu beneficiaza de reclama pe nicaieri)
-constant primesc oferte de parteneriate media. Sunt foarte utile, mai ales pentru promovarea lui pe alte site-uri de specialitate.
-nu au fost vandute advertoriale, nu este ferma de link-uri.
-fiind un site de nisa (asta vreau sa cred), cautarile sunt variate, iar acestea fluctueaza in functie de perioada propice fiecarei lucrari agricole.
BONUS: voi crea un set de bannere dimensiuni 125*125, 468*60 si 728*90 pentru cel care va cumpara site-ul, pentru o eventuala promovare.
Site-ul nu a fost monetizat, fiindca nu ma pricep la acest lucru si l-am facut din pasiune, nu cu scopul de a castiga bani de pe urma lui.
Nu pot sa cer o suma exacta, las la aprecierea voastra. Daca imi convine pretul, cea mai buna oferta va fi acceptata.
Numai bine!
-
Spune un pret realist, e posibil sa ma intereseze, te rog sa imi dai si url
Traficul este foarte mic raportat la numarul de articole, este cumva penalizat? In trecut a avut trafic mai mare?
-
Si eu sunt interesat, lasa mai multe detalii + pret.
-
Astept si eu detalii, pret, etc.
Multumesc
-
Salut,
Dupa o lunga pauza in cadrul acestei comunitati, revin cu propunerea mea de a vinde site-ul din semnatura. Cateva detalii:
- Google Page Rank 2
- vechime 3 ani (fara 2 saptamani mai exact)
- platforma Wordpress
- media de vizitatori in ultimele zile: 162
- 52% vizitatori din motoare de cautare, 48% vizitatori fideli care intra direct.
- este un site cautat in special pentru parteneriatele media pentru expozitiile si activitatile publice din domeniu (pana acum am fost parteneri media pentru 6 expozitii)
- sunt postate 662 articole text si 24 video
- alte 122 articole sunt la draft, urmeaza a le posta
- traficul este constant, desi nu s-a mai postat de mult timp
Pretul nu l-am stabilit, accept ofertele voastre pe care sa le dezbatem.
Vand acest site din lipsa totala de timp, nu mai am cum sa ma ocup de acest proiect dezvoltat din pasiune.
Numai bine!
-
Se monetizeaza cumva siteul? Mersi
-
trimite si mie pm te rog cu pretul cerut