-
[Vand] www.bestpoint.ro
Din lipsa de timp ma debarasez de inca un site, BestPoint.Ro - Ghidul tau online de evenimente!
Cateva informatii:
-Vizite 30-50
-Inregistrat la 7 februarie 2012 (domeniul este cu plata anuala la despregazduire.ro, cost 9E prelungire cu posibilitate de cumparare definitiva in orice moment)
-Monetizare: adsense - cativa euro in decursul a ~2 luni | Vanzare de advertoriale (5 advertoriale x 3E/bucata). Pe viitor insa, cifrele vor fi cu totul si cu totul diferite, atat din Adsense, cat si din vanzarea de articole/link-uri.
-Nu are niciun link extern.
-Are tema customizata de mine si tradusa in proportie de 95% (e posibil sa-mi fi scapat cate ceva)
->200 de pagini indexate, continut redactat de mine.
-Pagina de Facebook cu 1000+ de fani: Best Point | Facebook
Domeniul mi s-a parut/este brandabil insa nu am destul timp sa investesc in continut + optimizare.
Astept intrebari in topic si pe PM.
Pret fix: 120E - sunt banii investiti pana acum in site, bani care se pot scoate insa in maxim 3 luni din vanzare de articole/linkuri.
O zi buna tuturor.
Impotant: Domeniul NU este banat Adsense si nici penalizat!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Edit: Inscrierea in pachetul de 400 de directoare a fost inceputa acum 3 zile si o sa vina ca bonus :)
-
Update: Site-ul a primit si PR 1 din cate se pare.
Oferta in clipa de fata este de 100 de euro. Cum n-as vrea sa fac licitatie, pretul anuntat mai sus ramane valabil pentru vanzarea imediata a site-ului.
O zi buna.
-
Site-ul a fost vandut!
Se poate inchide.