Din pacate nu se vor lupta cu cine trebuie. Nu prea sunt sanse sa fie detronat de pe #1
Mai mult nu pot sa nu observ ce rapid poti influenta niste oameni sa urmeze o directie doar dupa cateva afirmatii care pot fi chiar false. :))
Versiune printabilă
Din pacate nu se vor lupta cu cine trebuie. Nu prea sunt sanse sa fie detronat de pe #1
Mai mult nu pot sa nu observ ce rapid poti influenta niste oameni sa urmeze o directie doar dupa cateva afirmatii care pot fi chiar false. :))
pai la proprietar se refera :D
tare ma indoiesc
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nici n-am insinuat ca ai mintii tu cu cifrele alea. Ziceam asa de chestie, ca o observatie personala. Daca vrei poti manipula niste oameni fara sa le dai prea multe dovezi. Repet, nu-i vorba de tine personal ci de situatie si context
lucrez cu bogdan de ceva timp, nu am de ce sa ii pun spusele la indoiala, de altfel nu i-am cerut nici o dovada asupra comisioanelor sau statisticilor.
bogdan: marius se referea in general la tehnici de manipulare, nu la siteul tau :)
ca sa continui, observatia mea e in stransa legatura cu marketingul afiliat si sunt destul de surprins sa vad cat de departe a ajuns doar in ultimul an. interesul e surprinzator de mare ceea ce ma bucura :)
Marius, daca ar fi cel putin tot atat de mult interes si din partea magazinelor...
Rares, avand in vedere cu cat si a vandut marius siteul si cat am dat eu pe cel al lui bogdan, inseamna ca (ori) suntem cativa cretini, sau se fac niste banuti frumosi din afiliere :) Asa cum isi dau sau nu magazinele interesul, oricum nu as generaliza, lucrez frumos cu cativa in 2p care au interes sa aiba afiliati multumiti.