Se vinde site turism pe .com
Salutare tuturor,
Deoarece nu am timp sa ma ocup (si nici nu am avut de la lansarea site-ului), sunt nevoit sa vand Hotel & Travel Tips - Accommodation advisor, hotel reviews. Site-ul are urmatoarele caracteristici:
- PageRank: 2;
- Domeniul este achizitionat prin GoDaddy si expira pe 16-Jan-2013;
- Baza de date cuprinde 80.676 hoteluri cu nume, descriere, tara, localitate, adresa, coordonate GPS, facilitati;
- Fisierele pe server (imagini ale hotelurilor, baza de date, fisiere php...) ocupa 3.5 GB;
- Google Maps integrat pe pagina fiecarui hotel (exemplu de pagina: Anchors Aweigh - New South Wales (Australia) | Hotel review, location)
- De mentionat ca site-ul nu a fost promovat niciodata corespunzator. Tot ce am facut pana acum a fost sa il inscriu in 2-3 directoare la inceput;
Exemple de pagini:
- Lista hotelurilor dintr-o anumita localitate: Hotels in New South Wales,Australia | Acommodation in New South Wales,Australia | New South Wales tourism | New South Wales travel
- Lista hotelurilor dintr-o anumita tara: Hotels in Australia | Acommodation in Australia | Australia tourism | Australia travel
Tin de la inceput sa mentionez ca traficul si veniturile sunt mici, asa ca eu vand doar potentialul (sa nu sariti pe mine). Cine are timp, experienta si vointa, poate face ceva interesant cu site-ul si baza de date din spate. Cine vrea sa faca o oferta, o astept pe pm. De asemenea, cine are nevoie de detalii relevante despre site, tot pe pm sau aici. Va rog sa va abtineti de la comentarii inutile.
Voi raspunde tuturor mesajelor private.
Multumesc.