Vand website anunturi AnuntPromovat.ro - Promovam gratuit anunturile tale de mica publicitate) - design si script unic, modul plata prin sms integrat pentru promovarea anunturilor, interfata administrare complexa dar simplu de folosit.
Oferte pe pm.
Versiune printabilă
Vand website anunturi AnuntPromovat.ro - Promovam gratuit anunturile tale de mica publicitate) - design si script unic, modul plata prin sms integrat pentru promovarea anunturilor, interfata administrare complexa dar simplu de folosit.
Oferte pe pm.
Backlink-urile pe care le are acum vor fi pastrate, sau vor fi scoase dupa ce-l vinzi?
Cele asupra carora am control vor fi pastrate, cele cu contracte, depinde de noul proprietar daca doreste prelungirea lor. etc. AM uitat sa specific ca ofer factura, contract legal etc. Suma aproximativa pe care o doresc este undeva pe la 3-4 mii euro. Reprezinta un mic procent din ce am investit pina acum in site. Venitul este undeva pe la 200 euro pe luna din Adsense si contracte in regie proprie.
Inca valabil. Site-ul este inscris in DMOZ. Astept oferte pe pm. Sunt interesat si de un schimb cu auto in stare perfecta, eventual diferente sau un Macbook pro/Ipad/Iphone si diferenta de rigoare.
3000 - 4000 euro = un mic procent din ce ai investit in site?
Da, e corecta afirmatia. Pot sa ofer cumparatorului si toate facturile/platile pe care le-am facut pentru a dezvolta site-ul. In fine, nu asta e important, cat si cum am investit. Important ar fi sa se gaseasca un cumparator care sa ridice site-ul acolo unde trebuie. Din pacate nu am timp de el si in ultimele luni l-am lasat parasit. Si e pacat de munca si banii investiti. Astept oferte corecte pe pm si putem discuta acolo.
Cu toate ca proiectul este unul interesant ... mi-e greu sa cred ca la cum merge in momentul asta piata din Romania vei reusi sa obtii peste 8000 - 10.000 RON. Dar e o parere proprie si subiectiva, nimic mai mult! :) Mult succes cu vanzarea oricum!
Daca este cineva interesat ma contacteaza cu o oferta si discutam pretul, nu e nimic batut in cuie.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Update de pret, valabil o perioada limitata: 2000 euro. Tel O741272094 pentru cine vrea sa discute direct.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Site-ul a fost vandut, pina se incheie efectiv tranzactia suspend orice discutie cu persoane interesate. Multumesc Seopedia pentru gazduire!
Vanzare incheiata cu succes, anuntul nu mai este valabil.
Felicitari!