-
Vand ciocolate.ro
Vand magazinul ciocolate.ro, PR3, din 2009, rankeaza binisor pe principalele cuvinte cheie. Am avut surpriza sa am clienti bun din randul agentiilor de publicitate, cea mai mare comanda a fost de 8500 ron, in jur de 800 cutii de praline belgiene pentru campania promo a unei farmacii. De rest, e lasat balta de acum un an, nu s au introdus sau actualizat produse, nisa fashion pe magazine si afiliere mi a acaparat toata atentia.
Nu am tinut stoc, marfa provine de la importatori sau din engros-uri. Nu mi se justifica efortul sa umblu dupa ele, adaosul este in jur de 50% in acest moment. Cine are timp si chef sa adauge zeci de sortimente, va avea de castigat, nisa este f usoara, nu ai practic concurenta.
Are modul de plata cu card sau paypal, se poate atasa si modul de plata in rate cu card avantaj, pare sa fie popular la domnisoare.
Magazinul, modulele, promo, etc m au costat 500e, avand in vedere ca s-a mai copt domeniul si rankeaza ok, plus o marja de profit, astept oferte de minim 800e. Ca si pret pentru un magazin functional, mi se pare decent.
-
Detalii te rog despre trafic si platforma
-
ai trafic.ro pe site, platforma este prestashop, pe site a fost pus o varianta mai buna prin decembrie, la inceput avea ceva mai vechiut si fara multe facilitati.
-
-
-
modificam pretul la 800e cu TVA inclus.
-
-
-
nu vrea nimeni sa prinda cadourile ?
Domain Keyword Google.ro position Google.ro URL
ciocolate.ro ciocolate 1
ciocolate.ro ciocolata lindt 2
ciocolate.ro schogetten 2