Trafic , monetizare , conversii bla bla bla adica cateva statistici inainte de belea? Am si eu surori la randul meu :D
Apropo sa inteleg ca a mai fost vandut o data AICI ?
Versiune printabilă
Trafic , monetizare , conversii bla bla bla adica cateva statistici inainte de belea? Am si eu surori la randul meu :D
Apropo sa inteleg ca a mai fost vandut o data AICI ?
Da, ala e. Dupa cum vezi, il vand la acelasi pret + scriptul inclus. Dar eu nu am apucat sa fac decat niste backlinkuri la el si sa ma ocup de partea tehnica. Eu sunt web designer, nu SEOist.
Prima oara l-am facut pe wordpress, dar nu aveam cum sa bag 4000 de produse in el fara sa crape. Multa vreme a fost picat, pana am facut trecerea la Prestashop.
Nu facusem inca setarile pentru comenzi (trebuie sa creezi curieri, limite, etc.), deci nu-ti pot da statistici legat de asta. Beleaua a avut loc de vreo luna, mi-am amintit zilele trecute ca ar fi cazul sa-l vand.
Traficul e scazut, in conditiile actuale are in jur de 250 unici/luna toti din google. Ideea in care l-am luat a fost sa-l optimizez pentru niste cuvinte cheie cu mai multe cautari.
Majoritatea hosturilor au back-up la baza de date o data la 6, 12 sau 24 de ore, incearca la hosting, daca baza de date e OK sa vorbesc cu cineva daca e interesat sa ii dau sa se ocupe de produse, Prestashop stiu binisor si am si cea module cumparate pentru el, deci asta nu ar fi o problema
Sunt dispus sa las din pret, doar sa ma scape careva de el.
up!
up!
up!
pret actual: 30 de euro.
UP pentru 30 de euro.