-
vand domeniu + site
Salutare,
pun la vanzare domeniu Romanii au talent, Video Romanii au talent, Romanii au talent LIVE + content.
Momentan nu are PR, insa se claseaza in pozitii bune in Google si alte motoare de cautare pe diverse cuvinte cheie, fapt ce-i aduce si un numar foarte mare de vizitatori cand emisiunea se desfasoara.
Statisticile le puteti vedea pe site, am deblocat statisticile private pentru o perioada de 1 saptamana!
Pret domeniu + site : 750 euro.
Pentru alte detalii si informatii, ma puteti contacta prin PM.
PS : Daca cineva este interesat de cumpararea site-ului, as dori sa incheiem treaba in urma unei intalniri fata-n fata... Mi se pare mult mai corect.
O zi frumoasa sa aveti si o saptamana usoara.
-
cateva detalii despre monetizare se poate? multumesc
-
-
nu s-a terminat emisiunea? vor mai fi si alte sezoane?
-
ca alte magarii similare marca protv presupun ca vor mai fi enspe mii de sezoane ...
-
se stie in mod sigur ca va mai fi cel putin un sezon.
-
Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat, am uitat sa ma abonez la topic.
Domeniul a fost prelungit astazi pentru o perioada de 1 an, asa ca expira pe 28-08-2012.
Hostingul este prelungit si el pana in Decembrie.
@ Kidu - monetizarea am am facut-o si o fac cu Google Adsense si vanzarea de spatii publicitare (bannere) de diverse marimi in diverse locuri.
@ Edy - emisiunea s-a terminat, doar primul sezon. Urmeaza curand sezonul 2 Romanii au talent ...
PRET doar azi, pentru utilizatorii Seopedia : 750 euro. De maine, pretul merge la 800 euro!
Iata si un printscreen cu numarul maxim de vizitatori prezenti pe site
http://s4.postimage.org/5lgr651ih/max.jpg
-
aia vedeam si eu cum o faci, te intrebam de venituri.
-
In 2 luni -ca atat a tinut emisiunea, am scos peste 500 euro. Vreo 500 din adsense, si restu' de la bannere.
-
Bine de stiut pentru cei care sunt interesati de acest site este ca adsense va poate bana imediat. Si o va face, mai devreme sau mai tarziu. Iar siteul poate pica imediat daca cei de la protv se deranjeaza sa dea 1-2 telefoane.