-
Da este acum valabil ! Pretul blogului este 500 euro, usor negociabil. Traficul a scazut putin din cauza lipsei de continut in schimb as zice ca castigurile au crescut pe partea de advertoriale / vanzari bannere. Castigurile se mentin la 60 euro / luna. Numai bine :)
Gamerap, ai PM.
Cei ce sunt interesati ii rog sa-mi lase un PM.
-
Se vinde din nou. Pretul e de 400 euro, usor usor negociabil.
-
poti atasa aici un printscreen cu statisticile traficului din Google Analytics: visitors, pageviews, bounce rate, time on site... 1200 vizitatori zilnic mi se pare cam mult
-
Pretul nou este de 350 euro. Traficul nu mai e de 1200 / zi. De la primul anunt pana la asta e mult zic eu.
Traficul zilnic este de 700-800 vizitatori. Am avut o inactivitate destul de mare pe blog si de aceea a scazut, acum sunt pe punctul de a pleca din tara si nu vreau sa mearga si mai jos.
Voi da detalii celor interesati cu adevarat de blog, nu are rost sa le afisez aici.
Ps. Traficul in proportie de 86% este din motoarele de cautare (mai exact google) Pus bine pe cateva KW-uri, etc... Site-ul nu a fost prea "sociabil" pana acum deoarece eu am cunostinte minime cu retelele sociale, astfel nici n-am putut sa lucrez cu ele. Momentan sunt peste 100 de like-uri pe Facebook si peste 80 de abonati intr-o perioada destul de scurta zic eu.
Cei interesati sa-mi lese un PM, numai bine !