-
Se vinde eJoculete.ro
Un prieten m-a rugat sa postez pentru el pentru ca nu are cont pe seopedia (a promis ca isi va face in curand si le multumeste administratorilor pentru oportunitatea de a posta aici un mic anunt)...
eJoculete.ro de vanzare!
Domeniu: ejoculete.ro (cumparat la Vodafone, odata ce va fi vandut il voi muta la rotld, pe numele cumparatorului)
Site: design/grafica, script creat in totalitate de mine. Atat fisierele cat si continutul lor, sunt curate (programare structurata logic, cu indicatii; template sau alte elemente de design, usor de modificat).
Singura problema existenta este ca nu are panou de administrare (nu mai am timpul necesar sa il pot crea, si de cat sa fac ceva rapid si sa apara probleme de securitate... am renuntat). Se pot adauga jocuri din phpMyAdmin.
SEO/Promovare: Nu m-am ocupat prea mult de partea asta.
Statistici: www.ejoculete.ro - Statistici Trafic Web Google Analytics, Evolutie afisari, unici, comparatii
Cateva cautari pe care il puteti ridica: joculete - prima pagina; jocuri online - pagina 11; jocuri logice - pagina 8; jocuri fete - pagina 14...
Ofer suport atat la mutarea siteului pe hostul cumparatorului, cat si pe parcurusul existentei lui (in limita timpului disponibil).
Singura conditie pe care o impun este aceea de a pastra numele autorului din josul paginii (pentru a elimina aceasta conditie, puteti specifica la cumparare. * Vor fi adaugate noi costuri!).
Pentru informatii referitoare la pret si alte detalii, va rog sa imi trimiteti un e-mail la adresa georgemincof @ gmail . com
Multumesc!