-
Eu incerc sa te ajut, nicidecum sa te cert, am zis mai sus ca nu ma iau de tine.
Dar daca pui toate informatiile ai sanse mai mari sa vada cineva ca esti serios.
Uite, sfatul meu, ca sa cresti cu 50% incasarile din adsense (cu toate ca incalci TOS-ul deci e riscant) umbla la pozitiile reclamelor.
E destul de greu de monetizat pentru ca oamenii vin sa se uite la serial, nu sa se informeze, sa cumpere, deci iti trebuie trafic foarte mare, eventual alt gen de publicitate.
Impartitul profitului pe adsense se face simplu, nu te stresa cu asta, se face direct din contul adsense.
Si nu cauta pe cineva care stie de toate, ca nu gasesti, cauta pe cineva care ARE TIMP si ii spui tu ce sa faca si cat estimezi ca va castiga
-
ok, atunci te asteptam sa revii cand ai 10 mii de vizite pe zi si sa ne razi in fata dar pana atunci nu ai cum sa razi pentru ca suntem mai multi de aceeasi parere: site-ul nu are potential de dezvoltare pe termen lung. Cand serialul se va termina, asta se va intampla si cu site-ul.
Eu ma ocup de 2 site-uri cu trafic "imens" peste 15 mii de vizite pe zi in .ro si aproximativ 5000 de vizite .com + 50 domenii + 5 proiecte in dezvoltare si pot sa iti spun ca ne putem da seama (eu + anumiti membri seopedia) de potentialul unui proiect.
Daca site-ul ar inspira "profit" atunci poti sa fii sigur ca ai avea destule oferte de parteneriat de pe forumul seopedia.
-
sunt realist si io ca nu poate sa ajunga la traficul acela, dar site-ul are potential si nu conteaza ca e pe termen lung sau scurt trebuie batut fierul cat e cald, daca acum fara sa ii fac nimic a avut aproximativ 1000/unici/zi ieri , dar cu o promovare solida si cu un plan seo bun si modificari necesare se poate aduce un trafic mult mai mare , si se poate face bani frumosi , plus ca se poate face multe altele cu acel trafic, e o oportunitate la alaceva... in fine nu o mai lungesc ca nare rost astept persoanele cu adevarat interesante , in rest multa bafta.
-
Eu nu colaborez cu cineva care nu suporta criticile; imi da dovada de instabilitate, confuzie si nu aduce nimic bun.
Succes oricum. Daca vede cineva potentialul si are vreo idee de monetizare o sa te contacteze.
PS: daca 10 iti spun ca esti beat, cel mai probabil trebuie sa mergi la culcare.
-
:) tare aia cu ps-ul chiar e adevarat :D , dar nu si in cazul forum-urilor unde pfff.. daca unu zice ceva si "ceilati" de dupa zic la fel.. asa e peste tot nu e primul articol care il vad si il citesc , asa se intampla in majoritate .. dar e bine . ms pt sfaturi .
p.s pun pariu pe "maxim":))) ca daca tu spunei (pentru ca ai fost primul cu comentarile) ca e super tare si ca e are potential si ca , cum putem colabora s.m.d si "restul" dupa tine aveau aceiasi parere si comentau la fel ca tine :))) si sa nu imi spuna cineva ca nu e adevarat ca nu il cred:)))
-
nu sunt nici pe departe un membru "de seama".. sa se ia lumea dupa mine.
Poate ai o impresie gresita despre utilizatorii de aici, dar ce pot sa iti spun e ca majoritatea au proiecte mai mari decat iti vine tie sa crezi, dar nu spun. Asa ca daca ei cad la un consens, nu e pentru ca incearca sa te faca pe tine cu nervii, n-au nici un interes.
-
nu am spus neaparat ca se ia lumea dupa tine pentru ca tu esti cineva sau etc , ma refeream la afirmatile tale , in general daca primi dintr-un articol spune ca e rau sau bine, si urmatori fac la fel , si cei care "au proiecte mai mari decat iti vine sa crezi" nu au comentat inca, si cand comenteaza in functie de ce a comentat se schimba si sensul comentarilor incepand de acolo, pentru ca acela e vazut ca "cineva" si lume se ia dupa el :)) , mai ales cei care vor sa adune nr de posturi ..etc . de cat sa se documenteze si sa vada daca are vre-un sens postul si informatile/ ideia oferita mai bine isi face o ideie din comentarile lasate deja...intelegi ? :) e grele dar asa este cu siguranta.. :D
-
Sunt de acord cu tine ca in multe cazuri se aplica spiritul de turma insa acest lucru se intampla in general cu grupurile cu un nivel scazut de cunostinte si de ce nu, iq.
Eu vreau sa cred ca membri "consacrati" ai acestui forum nu fac parte dintr-o asemenea turma.
Ceea ce am observat este faptul ca aici lumea este foarte exigenta si critica dur orice nou venit care crede ca a redescoperit roata. Multi procedeaza corect deoarece noi-venitii "sufera de ei" si considera acest forum ca fiind ca celelalte carpe unde toti copiii mucosi si wanna-be hacker ii lauda si ii preaslavesc.
Insa aici s-a dezvoltat o comunitate in care se afla si oameni profesionisti, experti in seo, marketing online samd. De aceea este foarte important sa cunosti activitatea anterioara a acestor membri pentru a stii ca ceea ce spun poate fi adevarat si incontestabil.
Si ca sfat pentru tine: incearca sa te indepartezi de nisa de divertisment si sa inveti sa scrii corect daca vrei sa castigi mult mai bine.
-
Constructiv: cuvintele cheie pe care teoretic le urmaresti aduc in total 2000 unici / zi organici din google.
Monetizarea e dificila pentru ca, repet, oamenii vin sa vada serialul, nu cauta informatii/produse
Tot sistemul este instabil, pentru ca depinde mult de politica proTV-ului. Cand isi baga coada prin trilulilu dispar toate episoadele si te trezesti fara continut.
sfat1: incearca sa le pui tu pe megaupload si s-ar putea... prin cine stie ce minuni, sa castigi ceva de acolo.
sfat2: cauta colaboratori care au saituri de seriale online, filme romanesti online.. cu ei te poti intelege la un schimb de trafic/dezvoltare de noi proiecte.
sfat3: cand promovezi ceva semi-legal, asuma-ti riscurile. Si alea dpdv legal si alea dpdv al criticilor
sfat4: NU proteja continutul cu reclame fortate ca pierzi tot ce ai (vorbind de vizitatori) chiar daca pe termen scurt o sa ti se para o solutie buna
parere personala1: cei care cauta sa vada online serialul NU sunt 1000 diferiti / zi. Se vor repeta, vor deveni fideli, asta fiind punctul tau forte :)
parere personala2: nimeni n-o sa vrea sa depuna TOATA munca viitoare, cand tot ce ai facut tu pana acum fac si eu cu 10$ si o zi de munca. Gandeste-te la ce ceri si ce oferi. Sincer, cu o zi de munca si FARA aia 10$, 90% din userii de aici te vor depasi. Deci ofera ceva mai mult si cere ceva mai putin. Ocupa-te de content si monetizare si cere doar optimizare / social media
Zic si io nu dau cu paru :)
-
bine spus zic si io nu dau cu paru pentru ca afirmatia asta "Sincer, cu o zi de munca si FARA aia 10$, 90% din userii de aici te vor depasi". nu stiu si nici nu cred ca exista asa ceva , vb din sf :)) cum sa faci intr-o zi un site care sa ii vina aproximativ 1000/unici/zi reali din google nu abureli si etc ...asta e interesat tare :)) pai daca e asa , muncesti cateva luni si castigi de nu sti sa numeri :))
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
in ultimul timp .. se fac mii-le de unici asa cum bati din palme poc poc :))) ... se fim seriosi ..