Vand blog de muzica: highsound.ro
highsound este unul dintre cele mai mari bloguri de muzica din Romania. A fost fondat pe 27 iulie 2009, sub numele de vibeblog, insa in ianuarie 2010 am decis ca are nevoie de un rebranding, asa ca vechiul vibeblog a devenit highsound. Echipa este formata din oameni tineri si entuziasti, care pun foarte multa pasiune in ceea ce fac, si o fac foarte bine.
Din pacate, cunostintele mele de antreprenor sunt limitate si nu stiu cum sa dezvolt acest proiect, drept pentru care am decis sa il vand. Nu necesita costuri de intretinere (am o intelegere cu o firma de hosting din Romania care mi-l tine la ei pe servere gratis), insa nici nu produce nimic, sau nu stiu eu cum sa il fac sa produca.
Numarul de vizitatori unici pe luna sare de 10.000 in timp ce numarul de pageviewuri pe luna sare si el de 20.000. Siteul are notorietate, aduce stiri si piese exclusive frecvent, promoveaza noile proiecte si noii artisti si aduce interviuri in exclusivitate aproape lunar.
Doresc sa se tina cont clar de faptul ca celelalte siteuri din domeniu au cunoscut o crestere gigantica dupa ce au fost preluate de catre antreprenori cu renume. Preturile pentru care acestea au fost vandute sunt 50.000 euro, 20.000 euro, 10.000 euro respectiv 5.000 euro.
Deci, sa incepem licitatia. Pretul de inceput este 1.000 e.