-
Vand director web
ibl.ro - domeniul are peste 2 ani vechime, a avut pr2 (inainte sa fie offline) si a fost publicat un director web o perioada a carui baza de date se afla acum pe site cu 3137 site-uri aprobate
Scriptul actual este home made, si tocmai l-am publicat (inca nu e indexat de google)
Pretul este 300 RON inclusiv domeniul (cumparatorul plateste si inregistrarea la rotld)
Daca cumparatorul este interesat si de www.ianunturi.net ambele siteuri vor fi vandute la pachet pentru 500 RON
-
Salut ma intereseaza
Se emite factura pentru aceasta suma?
Dar vreau sa ii intreb pe cei cu experienta, are valoare un astfel de domeniu din punct de vedere al vechimii daca el a fost mult timp offline, ca mie doar vechimea mi se pare valoroasa, scriptul nu ma intereseaza
-
Din pacate nu pot emite factura dar nu este o suma foarte mare.
Asteptam raspunsul celor cu experienta pentru ca tu sa decizi daca esti interesat sa achizitionezi domeniul.
EDIT: de mentionat ca siteul a fost aproximativ 1 an offline, in restul timpului fiind pe el un director web sau doar un index.
Am deschis un topic legat de asta aici: http://forum.seopedia.ro/google/1424...s-vechime.html
-
Valabil
prima pozitie la cautarea "ibl" (pt pagini din Romania)
-
-
Vandut!
Se poate inchide.