Vand site de masini in engleza: sc4cars.com
Vand site de masini in engleza: sc4cars.com
Ultima modificare făcută de Krumel; 28th June 2010 la 15:38.
Sincer nu stiu ptr ce vrei banii acestia ....
- PR 0
- Linkbuilding nu ai
- Vizite probabil foarte putine
- NU trece de Copyscape [ tu vs WikiPedia, Squidoo - cine de la cine a copiat? ]
- Design 0, static
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Ce bani ?![]()
300 E
E= Ruble rusesti?
Mi-am luat deja NEGATIV pentru afirmatiile anterioare , va recomand sa nu spuneti adevarul despre site-ul in cauza !
Asa ca am sa mint : are PR 5 sau 6, peste 20.000 unici /zi, toate siteurile importante au copiat de la el si ar trebui date in judecata, peste 5000 de backlink-uri , inclusiv de la google.com, yahoo.com si alte motoare de cautare, are un design inovativ in CSS 4.
Va multumesc si va rog tratati-o ca pe un pamflet !
Va doresc o zi buna, Cu respect SolmYr
PS . Spor la vanzare , sper sa ofere cineva acesti bani sa ne dovedesti ca ai dreptate!
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Ori astazi e ziua copilului, ori incepem sa ne globalizam si creierul. 300 euro? Se poate ca un administrator sa faca apel la factorii dupa care se pot inregistra utilizatorii noi prin scrisori de intentie si sa baneze pe cei vechi care nu indeplinesc conditiile? Plus de asta, incalca si regulamentul in majoritatea thread-urilor deschise printr-un limbaj pueril.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Creation date: 21 Jun 2010 15:57:00.
Site-ul are o saptamana "vechime" si trust "maxim" de la google. In yahoo vad 5-6 linkuri reale. Cum poti cere 300 euro pentru asa ceva?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Offff, oameni buni, nu v-ati prins. Omul a pus anuntul aici sperand sa intrati pe site si sa dati click pe reclame![]()
Ultima modificare făcută de Nichita; 28th June 2010 la 16:17.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)