Vand site de masini in engleza: sc4cars.com
Versiune printabilă
Vand site de masini in engleza: sc4cars.com
Sincer nu stiu ptr ce vrei banii acestia ....
- PR 0
- Linkbuilding nu ai
- Vizite probabil foarte putine
- NU trece de Copyscape [ tu vs WikiPedia, Squidoo - cine de la cine a copiat? ]
- Design 0, static
Ce bani ? :)
300 E
E= Ruble rusesti?
Mi-am luat deja NEGATIV pentru afirmatiile anterioare , va recomand sa nu spuneti adevarul despre site-ul in cauza !
Asa ca am sa mint : are PR 5 sau 6, peste 20.000 unici /zi, toate siteurile importante au copiat de la el si ar trebui date in judecata, peste 5000 de backlink-uri , inclusiv de la google.com, yahoo.com si alte motoare de cautare, are un design inovativ in CSS 4.
Va multumesc si va rog tratati-o ca pe un pamflet !
Va doresc o zi buna, Cu respect SolmYr
PS . Spor la vanzare , sper sa ofere cineva acesti bani sa ne dovedesti ca ai dreptate!
Ori astazi e ziua copilului, ori incepem sa ne globalizam si creierul. 300 euro? Se poate ca un administrator sa faca apel la factorii dupa care se pot inregistra utilizatorii noi prin scrisori de intentie si sa baneze pe cei vechi care nu indeplinesc conditiile? Plus de asta, incalca si regulamentul in majoritatea thread-urilor deschise printr-un limbaj pueril.
Creation date: 21 Jun 2010 15:57:00.
Site-ul are o saptamana "vechime" si trust "maxim" de la google. In yahoo vad 5-6 linkuri reale. Cum poti cere 300 euro pentru asa ceva?
Offff, oameni buni, nu v-ati prins. Omul a pus anuntul aici sperand sa intrati pe site si sa dati click pe reclame :)