ca asa-i in Romania ... un prieten , o matusa , de fapt aproape toti isi imprumuta continutul cuiva
Versiune printabilă
ca asa-i in Romania ... un prieten , o matusa , de fapt aproape toti isi imprumuta continutul cuiva
Nu-mi Vine Sa Cred Ca Nu S-a Luat Inca Nici O Masura.
Luam si masuri.
Krumel, te rog sa studiezi eventual si o a doua coincidenta in ce-l priveste pe Marius Mailat (de la care am asteptam sa ia masuri demult, banui ca tu ai lipsit) - am inteles ca astepta un PM de la matican, intrebarea e daca un raspuns in scopuri "administrative", sau in din altele, "comerciale"? (stranie coincidenta, vad ca si in acest caz ... cumpara site-uri de jocuri)
CornelB, am vazut. Momentan nu putem taxa intentia. Dar in momentul in care o sa fie ceva clar, vom face la fel si cu el.
Marius, te pui iar intr-o postura aiurea. Asteptam niste explicatii.
E al doilea user care e banat din cauza mea. Krumel l-a banat fiindca l-am rugat eu. Nu am vreut sa o fac eu personal ca eram iarasi acuzat ca sunt "bias", insa se vede ca nu am scapat.
Am fost interesat de amandoua oferte atat timp cand nu se vorbea ca e continut furat, in momentul in care am aflat ca sunt furate am facut urmatoarele:
1. in primul caz, cerut explicatii per PM si dupa aceea ban
2. in cazul 2, cerut explicatii si l-am informat pe Krumel sa baneze in locul meu
Deci eu sunt cel rau pana la urma ai? Taxam ce anume, faptul ca eu sunt cel care baneaza cazuri de genul acesta?
Taxam faptul ca eu sunt cel care a initiat discutia de a aduga o regula noua de banare care sa se refere la furt de continut?
Hai sa mai analizam odata, poate iasa altceva.
Marius, nu cred ca are rost sa fii nervos.
Eu nu am banat pe nimeni, chiar daca sint admin ...nu am privilegiile astea. Cristian stie de ce...
Apoi, nu cred ca ar trebui sa te superi ca ti se pune la indoiala corectitudinea..ma indoiesc ca e ceva intentionat. Pur si simplu explica ce si cum si e de ajuns.
Inca un lucru de care te rog sa nu uiti: esti Super Moderator si e ok sa te supui unor intrebari din partea lor. Tine de transparenta si resposabilitati.
O simpla explicatie e de ajuns, nu poti plati pentru ceva ce nu ai facut. Iar suspiciunile sint normale, in cazul asta.
Asa ca fara certuri, ci civilizat. :rockon:
Marius: un rand simplu, pe viitor, evita aceste situatii: "am sesizat problema celor indreptatiti, care vor analiza si vor decide".
La urma urmei, ai fost singurul SM (cred) care a postat pe acolo - ti se pare cumva nefiresc sau deplasat ca am asteptat un (asemenea) semn/anunt de la tine? :)
--
@Krumel> sugestie > poate n-ar strica ca pe viitor sa anuntati masurile si pe threadul unde s-au initiat discutiile.
Daca nu se revolta Marius :-), ramaneam clar cu senzatia (si gustul amar aferent) ca nu s-a luat nici o masura (nu am timp sa citesc ariile administrative, daca exista)
Eu cand vad pedepsesc, in rest daca este un post reported atunci reactionez. Normal ca ma oftic,atat timp cat eu ma lupt si banez/sesizez cazurile astea, ma implic in discutii, pm si rahaturi si tot eu sunt intrebat, deci, disclaimer:
Intreb si trimit PM-um pe orice topic pe seopedia, daca e ceva ce consider ca e legal ma sfatuiesc cu voi sau respectivul ia ban direct.
PS: Sunt in cautare de continut/scripturi divertisment si se pare ca acolo sunt si problemele.