ibis in cazul in care o sa am succes cu ceea ce vreau sa fac, sper ca recomandarea de care ai mentionat sa nu fie uitata :D . dar pe net multe pot interveni, multe se pot intampla. Sper totusi sa o duc la bun sfarsit cu succes .
Versiune printabilă
ibis in cazul in care o sa am succes cu ceea ce vreau sa fac, sper ca recomandarea de care ai mentionat sa nu fie uitata :D . dar pe net multe pot interveni, multe se pot intampla. Sper totusi sa o duc la bun sfarsit cu succes .
domnualin... eu sper in continuare ca respectiva persoana va intelege ca nu poti dface magazine online la preturi derizorii. Daca nu va intelege... atunci voi face recomandarea, crede-ma.
Iar pentru cealalta parte a discutiei legate de cit de greu sa de usor se face un magazin online si care sint preturile...aici era discutia
Subliniez, in general pe client nu il intereseaza instalare script, sau alte alea... el vrea magazinul cit mai repede, vrea sa arate bine, si sa aiba clienti. Nu stiu multi expresii gen seo, optimizare, etc. El stie ce vrea sa faca cu acel magazin.
da, legat de partea de 'creare' a unui magazin online, sunt perfect de acord ca acelea din exemplul specificat nu sunt preturi, ci doar se da peste cap aceasta industrie.