Daca omul a zis ca il da cu 700$ eu zica ca are motivele lui sa il dea cu atat mai ales ca mi se pare un domeniu foarte ok si daca nu va convine pretul eu zic sa il lasati pe om in pace sa nu ii mai faceti reclama negativa.
Versiune printabilă
Daca omul a zis ca il da cu 700$ eu zica ca are motivele lui sa il dea cu atat mai ales ca mi se pare un domeniu foarte ok si daca nu va convine pretul eu zic sa il lasati pe om in pace sa nu ii mai faceti reclama negativa.
hai ne lasi , pe bune esti penibil , inca esti mai penibil decat ala care vroia 1000 de $ pe un site , si dupa o luna de cand l-a scos la vanzare ,dupa ce a vazut ca nu il intreaba nimeni de sanatate vine si se lauda in gura mare ca l-a vandut unui american exact pe suma care a cerut-o ! (si vezi draga doamne ii parea rau ca l-a dat numai cu atat ).
hai te rog frumos contacteaza-ma sa iti dau adresa mea de paypal sa imi trimiti cei 500 de $ , ca sa ti-l cumpar . am uitat .... te rog frumos sa imi trimiti si cei 2 % taxa aferenta pentru comanda
te oftici ca ti-a stricat "afacerea " ??? . :clap: :clap: :clap: (aplauzele sunt pentru cel care a postat site-ul de unde se poate cumpara non-contentul asta de site , dcosmin83 )