-
Imbunatatiri pentru HTML
Salut ! Am o "mica" probleme.Administrez un site in care i-am gasit intr-o zi titluri si meta descrieri duplicate.
Am luat masuri,am facut modificari si m-am asigurat ca tot este in regula,sa nu fie nimic duplicat.
La urmatorul update era acelasi nr de titluri si meta descrieri duplicate...
Nu imi pot explica..
-
-
Cat timp a trecut de cand ai facut modifcarile pana cand ai verificat in webmaster tools? In ultima vreme google este ceva mai puturos si uneori schimbarile de titluri sau descrieri apar in WMT abia dupa o saptamana sau doua. Depinde si de site.
-
Cred ca am o saptamana si ceva.
-
Si acum chiar sunt "fizic" in site acele erori? La examinare vizuala adica.
-
Ce vrea sa zica 1nesco e ca daca ai corectat eraorea pe site, e doar o chestiune de timp pana se corecteaza si-n WMT.
Daca pe site ai modificat titlurile si meta si ce mai era duplicate, erorile vor disparea, chiar daca pe moment persista in EMT.
Sa refaci sitemap si sa updatezi in wmt daca e cazul.
p.s. daca e wordpress sa modifici si url unde aveai acelasi titlu altfel vor aparea de genul de titlu, tiltu-1, titlu-2
-
Stiu cum sa rezolv acum,multumesc 1nesco ! :)
-
ca sa nu mai deschid alt topic:
am si eu raport in WMT de metadescrieri si etichete titlu duplicate pe blog si mi-am prins urechile.
cand intru pe "Preluare ca Google" sau "view page source" gasesc liniile unde metadescrierile se repeta, dar cand incerc editarea (pe platforma blogger - "Editati HTML") acele linii dispar ca prin minune si nu pot/nu am ce edita...
cat despre etichetele de titlu duplicate nu mai zic nimic, ca nu stiu (pe) unde le gasesc :(