-
card cadou emag 344 ron
Valoare card : 344 ron
Pret : 200 ron
Cardul Cadou este valabil pentru orice produs listat pe eMAG.ro in categoriile: Laptop/Notebook, Tablete iPad, Televizoare, Videoproiectoare, Aparate foto DSLR, Aparate foto mirrorless, Camere video, Desktop PC, Aparate frigorifice, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Plite incorporabile, Cuptoare incorporabile, Cuptoare cu microunde incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile, Masini de spalat rufe incorporabile, Aparate frigorifice incorporabile, Aparate de aer conditionat, Receivere, Playere, Amplificatoare (inclusiv produsele resigilate apartinand acestor categorii).
Cardul Cadou poate fi folosit in perioada 1 februarie 2015 -28 Februarie 2015 inclusiv, nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou si se aplica pe produsele aflate in alte promotii.
-
-
revine la vanzare. Cineva de pe forum a vrut sa foloseasca cuponul pt un mp3 player , dar nu este valabil pt. acea categorie. Categoria de produse playere se refera la "DVD & Blu-Ray Playere" .
-
si se aplica pe produsele aflate in alte promotii.
Daca nu sunt la promotie nu poti folosi cardul ?
-
m-as mira sa fie asa, eu cred ca se refera la faptul ca poate fi folosit si pe produsele in alte promotii. Oricum daca esti interesat de card o sa sun la emag si aflu sigur.
-
Il poti testa si pe aragazuri? Daca merge, e al meu. Banii ti-i virez diseara in cont. ar fi perfect sa ai ING
-
Da sunt interesat , adica ma intereseaza pentru un tv... deci de folosit il pot folosi sigur ca e categoria mentionata (televizoare)... dar sa nu fie doar pentru cele la promotie, suna si vezi ce si cum. Si daca se poate aplica pentru toate indiferent daca e sau nu la promotie il iau eu.
-
Am sunat. Se aplica pt. toate produsele din categoriile respective cu sau fara promotie. Deci Lukian, cardul e al tau daca il vrei. Vb pe PM.
Pt. aragazuri nu e valabil.
-
Mersi emil. Lukian, sa te folosesti de el:)
-
Mersi Relansat
Emil , ti-am dat pm.