Vand voucher eMag, reducere 10% din valoarea voucherului. Momentan nu e generat, daca sunteti interesati luati in calcul ca poate dura cateva zile lucratoare pana la generare.
Versiune printabilă
Vand voucher eMag, reducere 10% din valoarea voucherului. Momentan nu e generat, daca sunteti interesati luati in calcul ca poate dura cateva zile lucratoare pana la generare.
Am cumparat un voucher de la LensFlare si totul a fost super ok.
Vand voucher eMag (generat) in valoare de 1302 lei --> Reducere 10% din valoarea voucherului. Nu e limitat la nici o categorie sau data calendaristica, puteti achizitiona orice produs de la eMag.
I know LensFlare. He's a very good friend of mine. He is helping me with my website. If you need a voucher feel free to take it from him. He is a serious person.
Inca un voucher de vanzare in valoare de aproximativ 1400 lei (momentan) --> nu e generat. Reducere 15% din valoarea totala a voucherului.
daca poti genera un voucher de valoare mai mica (900 - 1000 lei) este posibil sa fiu eu interesat saptamana urmatoare
@lovelife, pot genera si cu valoare mai mica. Contacteaza-ma prin PM si discutam.
1.Ai idee daca un card cadou din valoarea TVA-ului poate fi cumulat cu un voucher de la tine?
2.La voucher-ul de la tine se aplica si bonusul de 5%?
Voucherele nu pot fi cumulate, include acel bonus.
Am cumparat si eu, totul a fost ok.
Inca un voucher de vanzare in valoare de 380 lei --> pret: 300 lei.
P.S. Voucherul poate fi folosit la achizitionarea oricarui produs de la eMag, din orice categorie.
Il cumpar eu. Merci!
Voucher vandut userului @imagini
Confirm transferul. Totul a decurs fara probleme. User serios, recomand.
Inca un voucher eMag in valoare de 650 lei --> pret 550 lei.
P.S. Voucherul poate fi folosit la achizitionarea oricarui produs de la eMag, din orice categorie. Plata se face prin transfer bancar inainte de inmanarea voucherului.
S-a vandut voucherul de 650 lei.
Mai am un voucher de 693 lei, pret 580 lei. Aceleasi conditii ca mai sus.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Vandut si voucherul de 693 lei lui Guess Who.
Am facut cerere azi de un voucher de 1.000 lei, probabil pe luni / marti il primesc dar poate dura mai mult, nu depinde de mine. Daca e cineva interesat pretul este de 850 lei.
P.S. Plata se face prin transfer bancar inainte de inmanarea voucherului. Trimit voucherul doar dupa ce imi apar banii in cont.
Voucherul este generat, 1000 lei. Reducere 15%, pret 850 lei :)
Voucher-ul de 1000 lei a fost vandut offline.
Pot genera la cerere si in limita "stocului disponibil" vouchere eMag de minim 400 lei cu reducere de 15%.
Am primit si eu un voucher din partea lui Lensflare si totul a fost in regula.
Daca doreste cineva un voucher mai mare (peste 2000 lei) cu reducere de 15% acum ar fi momentul :)
Am luat si eu un voucher de ~3200 lei si totul a decurs fara probleme. Recomand!
Daca doreste cineva un voucher mic (~400 lei) cu reducere de 15% sa ma contacteze.
Vandut!
sunt interesat de unul de valoare mai mare , 3300 ron
Momentan nu am nimic disponibil.
Vand un voucher mic la F64.ro in valoare de 225 lei, pret 170 lei. L-am generat pentru mine dar intre timp produsul respectiv a iesit din stoc si am cumparat din alta parte.
Ultimul voucher eMag: are valoarea de 225 lei si pret de 180 lei.
P.S. De asemenea inca este valabila oferta cu voucher-ul la F64 de mai sus.
S-a vandut voucherul eMag. A ramas cel la f64.ro in valoare de 225 lei la pret de 170 lei.
150 lei -> ultimul pret pentru voucherul la f64.ro in valoare de 225 lei! Primul venit, primul servit!