eu am zis corect la misto, pentru ca sper, ca raspunsul lui KRM a fost la misto!
Versiune printabilă
eu am zis corect la misto, pentru ca sper, ca raspunsul lui KRM a fost la misto!
Scuze atunci, de multe ori imi scapa subtilitatile, fenomen agravat de cand am inceput sa navighez pe seopedia.
Eu am crezut ca amandoi (+ Maldinii) sunteti oameni care intodeauna vorbesc serios. :D ;)
LE si offtopic: rog un moderator sa-mi stearga o virgula pusa aiurea in ultimul post de la pagina 2. Nu pot da vina tot pe navigatul pe seopedia pentru ca am devenit agramat.
Cei de la Google se uita imediat suspicios la userii care introduc cupoane. Urma fiecarui cupon poate fi trasata cu precizie si se poate vedea usor cine l-a primit si cine il foloseste. Ochii sunt tinta pe Romania pentru ca aici sunt, probabil, sute, poate mii de cazuri de conturi deschise fictiv strict pentru folosirea cupoanelor.
tom good point:)
kevinro cred ca ro e cea mai mica problema a lui g. uita-te in state sa vezi.
In Romania nu se dau cupoane online direct de la Google (decat prin agentii catre firme, sau de la Google catre firme trimise cupoane tiparite).
In alte tari (US, UK, AU etc...) exista formulare ca acesta : https://www.google.com/appserve/fb/forms/auonline/ , de unde poti cere si iti da Google pentru Small Business-ul tau... Mai avem de asteptat in Romania...
Sorry, am uitat sa postez. Sunt pe net, pe diverse bloguri si forumuri. Trimiti cerere, si le primesti la sfarsit de luna, se dau multe si la toata lumea, pentru ca defapt poti folosii doar 1 pe 1 cont, asa ca daca ceri 1000 de pe 1000 de adrese, nu o faci decat sa le vinzi, si cred ca acum fac "tracking", asa isi dau seama ca e cumparat.
https://services.google.com/fb/forms/adwordscoupon/
Your best new customers could be searching for your business, right now
I?ll Find You New Customers with AdWords
Vad ca sunt linkurile aici
Dati cautare pe google si le gasiti.
Mai e si varianta asta:
The final easy way to get a free $100 or free $75 AdWords credit is simply to call Google before you set up your first AdWords campaigns. Simply call 1-877-906-7960 and explain you are interested in AdWords, and want to set up a free $100 campaign.
Mai caut?
tom poti sa cauti si pentru facebook? eu am cautat, dar nu am gasit nimic. raman dator!:)
Ma, nu folosesc facebook, si oricine stie sa dea cautare pe google, sa gaseasca pagini gen: Facebook Ads coupons
Eu doar am vrut sa subliniez ca cupoanele adwords sunt o mare teapa, iar daca tot vreti sa le folositi le primiti gratis. A trebuit sa-mi inchida 2 conturi, sa pierd timp si bani, pentru ca am zis ca fac mare branza sa comand de la un user de pe forum. Si ca intodeauna m-am ARS :) Daca nu ma invat minte. Nu exista ieftin si bun!