Iweb mi-a prezis si mie 4 dar Rustybrick are o problema: prezice 0 si mai si sustine ca page rankul curent e zero. In realitate am 3.
Versiune printabilă
Iweb mi-a prezis si mie 4 dar Rustybrick are o problema: prezice 0 si mai si sustine ca page rankul curent e zero. In realitate am 3.
Ei, asta n-am verificat. Dot-SEO e inca cu PR0 asa ca l-am am zis ca de aia.... Am verificat ulterior cu alt site s]Citat:
Postat în original de miromulus @ Jan 9 2006, 06:05 PM) [post=8878
[/QUOTE]
Ei, asta n-am verificat. Dot-SEO e inca cu PR0 asa ca l-am am zis ca de aia.... Am verificat ulterior cu alt site si mi-a zis si la ala ca am 0.
Le-am dat ca exemplu, insa nu uitati ca sunt niste aberatii :)
Ok - am facut mai multe teste azi cu diferite site-uri luate random si am facut o comparatie intre directorul google, iwebtool si rustybrick. Am observat un lucru. Rustybrick baga pe langa, dar iwebtool da predictia corecta, la fel ca si in directorul web google.
doar un exemplu: www.softpedia.ro - prezent PR 0
- urmatorul update:
- Pe directorul google : predictia de PR4
- Pe Iwebtool prediction-PR: daca testati apare PR4
Poate e o simpla coincidenta, dar o sa revin dupa ce vine adevaratul PR update si o sa-mi dau cu parerea.
Sau poate a fost o simpla coincidenta.
Mie Iwebtool imi zice ca next o sa am PR6! 6, auzi! :D Amin!
p.s. dar n-are de unde...
Amin!
Eu nu am deloc incredere in asemenea utilitare. Cel mai bine te uiti in directorul Google, asta daca tii musai sa stii ce PR urmeaza sa ai. Daca ai PR 4, precis nu sare direct la 6. Daca te-ai ocupat de site o sa urci la 5, slabe sanse sa-ti ramana tot 4.
Asta pentru cine e asa de interesat de PR.
Eu, personal, as fi foarte multumit sa am rezultate mai bune pe cautari;
poate gresesc...
Deloc. PR e bine sa ai...cât nu prea mai conteaza. ;)
Well nu conteaza. Da vreau si io]Citat:
Postat în original de Razvan Pop @ Jan 11 2006, 06:06 PM) [post=8950
Deloc. PR e bine sa ai...cât nu prea mai conteaza. ;)
[/QUOTE]
Well nu conteaza. Da vreau si io' 7 asa de forma :rolleyes:
modestule :pCitat:
Postat în original de Cristian Mezei @ Jan 11 2006, 06:08 PM) [post=8951