-
S-a lansat T3.ro
NetBridge a lansat un serviciu mult asteptat de unii - t3-ul - statistici avansate pt site-ul tau. Un minus mare este pretul - 100e pe luna - doar firmele si site-urile mari isi pot permite.
Exista o perioada de test totuti - mica si asta - 2 sapt.
Acuma ma duc sa vad si ce ofera...
-
Ma... nu au screenshots. Douazeci de bile negre! Prin vorbe nu prea motivezi cumparatorii sa se aboneze...
Mi-e lene sa testez... vreau screenshots!
-
Sunt companii de hosting care ofera Urchin 5 pentru 5-10$/luna/domeniu.
Cred ca nu putem face comparatii....
-
Perioada de proba e de 4 saptamani... si costa 100 de euro dar nu pe luna ci pe an (pana-n 40k afisari/luna).
Posibil ca pretul mare la inceput sa fie o strategie de marketing (sa-i dea valoare). Sper sa revina cu picioarele pe pamant mai apoi (sau poate sunt mai buni ca Urchin:)).
-
Fatza de actualul trafic.ro nu mi se pare ca ofera foarte multe info in plus .. Sincer sa fiu, sunt un pic dezamagit.. parca asteptam mai mult .. Sunt interesante fazele cu paginile de intrare, iesire, timp pe site, etc .. Si doar pt asta inca nu sunt gata sa platesc.. sunt statistici care le pot obtine usor de la server, cpanel, etc ... Preturi mari .. Bila neagra vine de la raportul pret/afisari ... De ce nu au facut pret/vizitatori unici ???
-
Eu imi facusem si niste calcule si mi-am zis ca daca e mai mult de 10E/luna nu se merita.
Trebuie sa recunosc ca previziunile au fost depasite cu mult: 70E/luna