Monitorizare exit clicks si numar de RSS subscribers
Monitorizare click-uri pe link-uri, bannere si numarul de RSS subscribers, folosind Google Analytics. Se adauga un eveniment onClick la hyperlink: <a href="http://www.example.co.uk" onClick="javascript:urchinTracker ('/outgoing/rssfeed'); "> , dupa care statisticile se vad in Google Analytics.
Mi s-a parut interesant. Nu m-am gandit ca programele de statistici se pot folosi si asa.
Probleme monitorizare link-uri.
Salut.
In sfirsit am gasit un thread legat de problema mea, asa ca vreau sa va intreb: monitorizarea link-urilor descrisa mai sus este valabila si pt. bloguri ? Pt. ca eu nu reusesc nicicum sa o fac sa functioneze, si nu reusesc sa-mi dau seama unde gresesc. As vrea sa monitorizez link-urile, atit cele de download, cit si cele catre alte site-uri. De ex., la primul link de download, care este afisat ca element de pagina " lista link-uri", daca vreau sa-l editez asa cum s-a aratat mai sus, nu ma lasa sa-l salvez si imi apare un mesaj de eroare " URL-ul nu poate sa contina < ", adica tocmai primul caracter ( sau nu ? ). Care o fi problema ?
Daca poate cineva sa ma ajute, ii multumesc anticipat !
Daca e nevoie, Blogul poate fi gasit pe prima pozitie cu un search pe Google Ro dupa " dimensionare radiator ".