Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Cele mai bune strategii de linkbuilding

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit Cele mai bune strategii de linkbuilding

Acum ceva timp (aproape un an) am pus thread-ul acesta The Most Creative Link Building Post Ever
    Cum a trecut aproape un an de atunci m-am gandit sa va impartasesc un alt articol destul de util d.p.m.d.v:
    Best Link Building Strategies that Don't Require Content

Spor la citit!

rigor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    4th May 2014
    Posturi
    119
    Putere Rep
    21

Implicit

Interesant articolul, thx.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Sunt foarte bune ambele si sunt gratis.
    Mi-am cumparat acum cateva zile Amazon.com: SEO 2014 & Beyond :: Search engine optimization will never be the same again (Webmaster Series) eBook: Dr. Andy Williams: Kindle Store si nu e nimic din ceea ce nu gasesti online free, chiar un pic dejamagit.
    Singura chestie interesanta a fost ceva despre "niche vocabulary" - mai multe gasiti aici Niche Vocabulary – Why Poor Content Can’t Hide in Google

cipriano200 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th November 2013
    Vârstă
    48
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de No_name Vezi Post
    Sunt foarte bune ambele si sunt gratis.
    Mi-am cumparat acum cateva zile Amazon.com: SEO 2014 & Beyond :: Search engine optimization will never be the same again (Webmaster Series) eBook: Dr. Andy Williams: Kindle Store si nu e nimic din ceea ce nu gasesti online free, chiar un pic dejamagit.
    Singura chestie interesanta a fost ceva despre "niche vocabulary" - mai multe gasiti aici Niche Vocabulary – Why Poor Content Can’t Hide in Google
    eu nu cumpar nici o carte numai daca am nevoie numiadecat de ea, mai ales articole SEO se gasesc online, nu trebuie sa platesti nimic

cronoslord este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    117
    Putere Rep
    23

Implicit

ce gasesti pe net gaseste oricine. important e sa ai parte de ceva de care nu toata lumea face rost. E adevarat ca nici toate cartile astea nu sunt cine stie ce, dar daca ai parte de un review de la o persoana de incredere .... merita

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de cipriano200 Vezi Post
    eu nu cumpar nici o carte numai daca am nevoie numiadecat de ea, mai ales articole SEO se gasesc online, nu trebuie sa platesti nimic
    If you're good at something, never do it for free! Joker (The Dark Knight) - informatiile pe care le vei gasi online si gratis cu siguranta sunt deja epuizate ... mai mult decat atat multe din carti sunt foarte ok pentru incepatori, deoarece pot gasi toata informatia in acelasi loc.

Citat Postat în original de cronoslord Vezi Post
    ce gasesti pe net gaseste oricine. important e sa ai parte de ceva de care nu toata lumea face rost. E adevarat ca nici toate cartile astea nu sunt cine stie ce, dar daca ai parte de un review de la o persoana de incredere .... merita
    Sunt si carti bune insa in general costa. Cum ar fi Advanced Google AdWords: Brad Geddes: 9781118819562: Amazon.com: Books sau Breakthrough Advertising: Eugene M. Schwartz, Martin Edelston: 9780887232985: Amazon.com: Books . PDF le gasesti poate si gratis, insa nu ma vad sa stau in fata calculatorului sa citesc o carte de 700 de pagini ... poate pe o tableta. In formatul suportat de Kindle ar fi ideal pe prima am cumparat-o de altfel pentru Kindle si isi merita fiecare banut.

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    174
    Putere Rep
    23

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am citit articolul ăla despre „niche vocabulary” și... plecând de acolo, am văzut tutorialul lui Andy Williams, în care explică cum funcționează vocabularul tematic și își prezintă produsul. Despre produsul respectiv, Web Content Studio, am citit numai de bine. La banii ăia ar trebui să dea super randament. Pentru că am mai probat și alte softuri similare în trecut, mă tem însă că nici aici nu poți seta limba și vei fi limitat la google.com, .de, .fr și toți ăștia mari.
    În principiu, funcționează așa cum ar trebui să facem copywriting fiecare dintre noi. Înainte, deschideai excel, făceai un research pe google adwords keyword tool, notai cuvintele și combinai frazele relaționate cu subiectul. Tăiai cuvintele de pe lista imediat ce le foloseai în text. Unii poate fac asta chiar acum. Din păcate, în general, la noi se face content writing, nu copywiriting, limitându-ne opțiunile la ceea ce știe să scrie X despre un subiect despre care a auzit prima dată în viață. Găsește ceva resurse, se inspiră și pune pe foaie câteva cuvinte, fără să aibă cunoștințe solide despre tema în sine. În concluzie, traduce sau adaptează, fără „niche vocabulary” de pe piața noastră. Poezie la noroc. Pe de altă parte, un articol ca ăsta, muncit așa, by the book, cu keyword research și analiza competiției n-are cum să se vândă cu 10 lei. Cere timp. D-aia copywritingul pe .com se ajunge să fie plătit și cu 25 de dolari pe 100 de cuvinte.
    Softul ăsta pare să facă munca aia de Excel automat și pare super cool. Sunt sigur că nu face nimic rău, decât îți sugerează să scrii tematic și te ajută să o faci. Mă întreb dacă l-a folosit careva. Sau dacă există alternative.
    Mi se pare extrem de interesantă teoria lui, pentru mine a fost un fel de revelație.
    Asta pentru onpage. Pentru link building, indiferent cât de creativ ai fi sau cât de bine ai scrie, tot linkurile de pe site-uri cu autoritate mare (în proporție de 99% plătite) te ajută. Nu cred că poate fi altfel. Totuși onpage vs. offpage ar trebui să plece, până la urmă, de la același mare, mare logaritm: content is king.
    Mulțumesc pentru resurse, No_name. Mie mi-au fost utile.
    Despre consultanță și conținut site-uri turistice aici | Proiect personal Globi.ro.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de designarti Vezi Post
    Am citit articolul ăla despre „niche vocabulary” și... plecând de acolo, am văzut tutorialul lui Andy Williams, în care explică cum funcționează vocabularul tematic și își prezintă produsul. Despre produsul respectiv, Web Content Studio, am citit numai de bine. La banii ăia ar trebui să dea super randament. Pentru că am mai probat și alte softuri similare în trecut, mă tem însă că nici aici nu poți seta limba și vei fi limitat la google.com, .de, .fr și toți ăștia mari.
    În principiu, funcționează așa cum ar trebui să facem copywriting fiecare dintre noi. Înainte, deschideai excel, făceai un research pe google adwords keyword tool, notai cuvintele și combinai frazele relaționate cu subiectul. Tăiai cuvintele de pe lista imediat ce le foloseai în text. Unii poate fac asta chiar acum. Din păcate, în general, la noi se face content writing, nu copywiriting, limitându-ne opțiunile la ceea ce știe să scrie X despre un subiect despre care a auzit prima dată în viață. Găsește ceva resurse, se inspiră și pune pe foaie câteva cuvinte, fără să aibă cunoștințe solide despre tema în sine. În concluzie, traduce sau adaptează, fără „niche vocabulary” de pe piața noastră. Poezie la noroc. Pe de altă parte, un articol ca ăsta, muncit așa, by the book, cu keyword research și analiza competiției n-are cum să se vândă cu 10 lei. Cere timp. D-aia copywritingul pe .com se ajunge să fie plătit și cu 25 de dolari pe 100 de cuvinte.
    Softul ăsta pare să facă munca aia de Excel automat și pare super cool. Sunt sigur că nu face nimic rău, decât îți sugerează să scrii tematic și te ajută să o faci. Mă întreb dacă l-a folosit careva. Sau dacă există alternative.
    Mi se pare extrem de interesantă teoria lui, pentru mine a fost un fel de revelație.
    Asta pentru onpage. Pentru link building, indiferent cât de creativ ai fi sau cât de bine ai scrie, tot linkurile de pe site-uri cu autoritate mare (în proporție de 99% plătite) te ajută. Nu cred că poate fi altfel. Totuși onpage vs. offpage ar trebui să plece, până la urmă, de la același mare, mare logaritm: content is king.
    Mulțumesc pentru resurse, No_name. Mie mi-au fost utile.
    cu placere.
    chekcout this one also: Google Human Rater Quality Guidelines v5

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cele mai bune banci pentru incasari cecuri Adsense
    De Cristian Mezei în forumul Adsense
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 30th May 2021, 07:30
  2. Cele mai bune forumuri cu semnatura do follow
    De stefaniavoiku în forumul Link Building
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 27th August 2012, 21:24
  3. Ofer Backlinkuri 100-1000-10000-100000 la cele mai bune preturi
    De aventtini în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 8