-
Drepturi de autor !
Stie cineva de aici cum poti procura drepturile de redifuzare al unui post tv(national tv) pentru anumite seriale ? Sau cam cat ar costa ?
M-ar interesa deoarece as vrea sa fac totul legal, preluare legala iar cei ce copiaza de la mine sa poata fi trasi la raspundere !
PS: Daca am drepturi de redifuzare il pot oprii pe cel care copiaza materialul sau doar postul tv are acest drept ?
Multumesc !
-
Intra pe site-ul acelei televiziuni si sigur au adresa de contact sau telefon si ceri informatii direct de la sursa.
-
Poti redifuza doar serialele produse in studiourile lor din romania, pentru celelalte seriale trebuie sa vorbesti cu producatorii lor, Sho Tv a primit 7.5 miliane de dolari de la o alta televiziune concurenta pentru 2 sezoane din Dexter si a refuzat oferta. Dispui de asemenea capital ?
-
Nu dispun de asemenea capital, dar tinand cont ca pe video este logo-ul celor de la NationalTv cred, si tind sa cred ca cu ei(scuzati cacofonia) trebuie sa vorbesc.
Am trimis un contact acum o luna si jumatate si inca nu am primit raspuns !
Multumesc tuturor de raspunsuri !
-
Catalin ti-a explicat ca posturile tv nu detin drepturi asupra productiilor ce nu le apartin. Ei au dreptul de difuzare doar pe postul respectiv. Pentru redifuzare online se plateste separat. Oricum cred ca vorbim de sume foarte mari pe care nu stiu daca ti le permiti.
-
Din ce am auzit pentru difuzarea online este posibil sa platesti pe numarul de vizualizari, si te adresezi proprietarului filmului de exemplu productile protv, nu apartin toate televiziunii protv ci unor firme de productie, de exemplu "Romanii au talent" nu apartine PRO TV, dar ei au cumparat excusivitatea pe .ro