Intr-adevar un articol de folos pentru toti writerii (in devenire). Pot sa spun ca am invatat in primul rand cateva metode simple de a-mi fideliza clientii. Multumim Dane!
Intr-adevar un articol de folos pentru toti writerii (in devenire). Pot sa spun ca am invatat in primul rand cateva metode simple de a-mi fideliza clientii. Multumim Dane!
excelente resurse, multumiri!
Exemplu grafic despre un articol excelent din punct de vedere SEO:
Si factorii dupa care rankeaza o pagina:
Sursa: Seomoz 2009.
Importanta factorilor s-a moficat intre timp, asa ca cine are o resursa mai recenta este rugat sa o mentioneze aici.
Trust, but verify.
Foarte util Dan, din experienta mea am observat ca Google valorifica mai mult un articol ce contine si cateva variatii ale cuvintelor cheie. De exemplu pentru un articol despre "prajituri de casa" foloseste in context si prajiturile de casa, prajituricile de casa, prajiturici de casa, etc.
Daca se foloseste sinonime ale cuvintelor cheie influenteaza in vrun fel pozitiv?
Foarte utile informatiile, m-am inspirat si eu. Multumim pentru efort!
Legat de calitatea conținutului, mi se pare foarte ce zice David Ogilvy aici:
10 Writing Tips From David Ogilvy
Salut,
"Voi aborda subiectul articolelor de calitate, cele cu care nu dai gres indiferent de update-urile lui nenea Google. Majoritatea articolelor tranzactionate pe Seopedia, in momentul de fata, sunt de calitate scazuta si nu aduc beneficii utilizatorilor finali (adica cititorilor). Daca articolele ar fi de calitate, ar creste valoarea blogurilor si directoarelor de articole pe care le folosim si implicit am avea de castigat - si nu ma refer numai la pozitii in Google."
Eu din textul ăsta înțeleg că articolele trebuie să fie OK și pentru vizitatori.
În opinia mea, e mai OK să ai engagement și articole OK, care ulterior aduc linkuri naturale și cresc comunități decât să mă chinui să dau impresie bună roboților.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)