-
Site de articole
Am aranjat/tradus un script de anunturi.
Scriptul are avantajul ca permite adaugarea de linkuri dofollow, poze, filme etc.
Chiar e misto in opinia mea, si as vrea si opinia voastra, daca mai e de facut ceva ...
Va astept cu drag cu articole interesante (nu siruri de kw) in Anuntul de la A la Z :D
O perioada o sa-l las liber la dofollow.
Articolele o sa le las eu pe macar 1 an.
-
Nu stiu la ce te-ai referit cand ai spus ca l-ai tradus, insa "phones, price, tell friend" nu-mi suna romaneste.
Trecand peste, cred ca o sa public si eu cateva articole daca o sa le aprobi dupa ce te-am tras de urechi cu traducerea. :))
-
Accept cu placere si articolele si urecheala :))
LE- Nu trebuie sa le aprob, doar modific durata la 1 an.
Merci,
Hobart
-
Banuiesc ca nu ar strica daca ai mai introduce si cateva categorii in plus, gen "Sanatate", "Lifestyle" etc.
-
-
Hobart, no offence, dar template-ul este urât. Cred că http://osclass.org ar fi fost mai bun. Cât despre seo, nu mă pricep.
-
Salut Bogdan,
Am incercat inainte osc (platforma free) si nu mi-a placut.
Oricum e cea mai buna platforma free.
In primul rand editorul este txt chior, am intrat pe forum si mi-au spus ca nu au alt editor.
Pe mine ma intereseaza sa aiba editor ca lumea.
Am pus scriptul pentru linkuri si pentru articole chiar daca el e de anunturi.
Scriptul asta permite orice, linkuri, movies etc.
Se poate sa fie urat, nu ma pricep la design, dar pentru scopul meu nu prea ma intereseaza asta
Merci mult de sinceritate si feedback :D
hobart
-
Categoria Sport nu ar fi deloc rau daca ai adauga-o.
-
Ok, in seara asta adaug trei categorii: Sanatate, Sport si Lifestyle.
Merci de feedback
-
Succes cu site-ul. O intrebare am, articole pentru site de lenjerie pun la Lifestyle sau poti face o categorie Fashion?
-
Pune te rog la lifestyle ca mi-e teama sa creez multe subcategorii si sa nu fie populate.