@Dan , multumesc de reply,am sa fac ce ai spus tu
@cursvalutar , nu vad nicio schimbare
Versiune printabilă
@Dan , multumesc de reply,am sa fac ce ai spus tu
@cursvalutar , nu vad nicio schimbare
Cu placere.
Uite, sunt unii care nu au descoperit unde poti pune feed-ul ca sitemap:
webmaster tools > your site on the web > subscriber stats > click pe "submit feed as sitemap"
feed-ul ca si sitemap il informeaza strict despre paginile nou aparute. Eu zic ca e util
Ca tot venii vorba de sitemap,eu nu folosesc niciun CMS ,inainte foloseam joomla si era un modul Sitemap generator...
Intrebarea mea este,cum fac acum sitemap-ul sa fie updatat de fiecare daca cand apare un anunt nou pe site ? Sau tre sa il fac eu manual
Defapt, Dan daca ai putea sa imi spui ce este Sitemap-ul pana la urma?Ajuta la indexarea paginilor site-ului mai repede in Google?
sitemap-ul pentru google este practic un "cuprins" care, teoretic, il ajuta pe google sa inteleaga structura site-ului tau, cat de des se schimba informatia pe paginile dinamice, etc.
Din experienta mea, nu este necesar si nu ajuta foarte mult (nu face minuni).
In cazul in care site-ul tau este construit corect si fiecare pagina poate fi descoperita de utilizator prin intermediul navigarii normale prin site, google va face acelasi lucru, va descoperi paginile natural.
Sustin ideea ca este necesara doar introducerea feed-ului ca si sitemap, pentru ca il ajuta pe google sa descopere mai repede paginile NOI care apar si il ajuta sa inteleaga frecventa cu care acestea apar. In rest, google viziteaza site-urile cat considera el de des (daca gaseste informatie noua pe prima pagina in fiecare zi, o va vizita in fiecare zi)
Repet, o spun din experienta mea, poate altii au alte pareri/observatii
E incredibil , nu scap de vechile linkuri deloc :(
site:autoset.ro
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Fratilor,ce as mai putea face sa se stearga linkurile vechi din google ?? am 0 vizite din Google de mai bine de o saptamana :|
nu ai ce face, daca nu mai exista, vor disparea.
totul dureaza, din pacate nu se intampla peste noapte.
GWT oricum are o intarziere de 3 zile in rezultatele afisate
Atatia bani bagati in Google si nu isi permit un sistem mai bun ...
Isi permit, dar aceste intarzieri ii poate ajuta sa verifice manual multe chestii si sa treaca informatia prin mai multe filtre. Am si eu un proiect pe care astept de 2 saptamani sa-mi dispara vechile link-uri, desi a inceput noua indexare...
Ai rezolvat?
Pe viitor:
- Pentru pagini modificate, dar care parca nu vor sa se indexeze, in Webmaster Tools, la Diagnostics, Fetch as Googlebot pui URL-ul pe care il vrei reindexat. Apesi "fetch", astepti sa apara mesajul "success", si apesi pe link-ul "Submit to index". Asta ar trebui sa grabeasca indexarea.
- Pentru pagini pe care vrei sa le scoti definitiv din index, te asiguri mai intai ca la accesare, acestea returneaza 404. Daca nu vor sa dispara intr-un timp care sa te multumeasca, poti sa folosesti Google Removal Tool: https://www.google.com/webmasters/tools/removals
sa rezolvat? si eu am cam aceasi problema