-
Cloudflare.com
Cloudflare.com Este un serviciu pe care il folosesc de 2 saptamani si sunt multumit de el.
Solutia este una de a preveni atacurile de tip DDOS si ei spun ca iti reduc si timpul de incarcare a paginii si a traficului utilizat.
Un tips pentru cei care vor folosi acest serviciu gratuit este de a introduce in zona de treats control Romania pentru a nu avea probleme cu unii vizitatori care sunt vazuti de rea credinta de catre serviciu.
Astept si alte pareri de la cei care il folosesc
-
Din cate am citit despre ei la pachetul free baga adsense si popups si le cere multor vizitatori reali sa introduca acel captcha.
-
danniel ai citit total eronat exact ce nu trebuia.
serviciul lor e foarte bun pe SUA nu pe europa.Avantajul lor e viteza de conectare la dns si time requestul....insa doar atat
-
Eu am citit parerea unor useri care au folosit nu cu ce se lauda ei. Imi cer scuze daca am facut greseli.
-
Eu m-am confruntat doar cu problema respingerii unor vizitatori care li se cerusera acel captcha. Dar dupa introducerea la treats control a Romaniei nu au mai fost probleme de genu'
-
Eu nu as vrera sa risc sa apara vizitatorilor mei un captcha, se irita si i pierd, mai bine folosesc alte softuri pe server care sa ma protejeze de un atac
-
asta in cazul care ai un VPS si poti instala aplicatiile dorite