sfatul meu este sa va feriti de aceasta oferta. Mi-am lua si eu si nici macar nu am reusit sa urc un wordpress pe server, imi tot dadea server timeout..sau ceva de genul.
Versiune printabilă
sfatul meu este sa va feriti de aceasta oferta. Mi-am lua si eu si nici macar nu am reusit sa urc un wordpress pe server, imi tot dadea server timeout..sau ceva de genul.
Nimeni nu-ti da nimic gratis fara motiv. Inainte poate ma aruncam si eu peste oferte de genul..dar acum, le evit pentru ca vor exista probleme, mai devreme sau mai tarziu.
Se poate sa existe oferte cu anumite servicii gratuite insa nu pe perioada asa de mare ( 3 ani ), pot fi cateva luni sau maxim 1 an pentru unele servicii.
Ce este prea ieftin trebuie sa iti dea de gandit, probabil iti merge bine daca ai 2-3 pagini simple in html cu maxim 20 unici pe zi
Hahaha, ce faza tare, e una dintre cele mai amuzante oferte pe care le-am intalnit online.
3 ani gratuit, uptime 100% si toate resursele nelimitate - astia vor sa para zeii hostingului. Nici macar companiile de hosting cele mai mari nu ofera uptime 100%.
Probabil cei de la Brinkster au facut acest site ca sa se amuze de 1 Aprilie si sa mai atraga niste clienti in plus si de fapt acest pachet este pentru pagini gen "Hello world".
vad ca inca mai e valabila oferta, dar nu pot sa adaug ce domeniu vreau eu, pot doar sa inregistrez unul nou sau sa transfer unul existent(contra cost).
Oferta e destul de avantajoasa...dar ne poti da si nijte statistici la ulmile feedback-uri ?
intre timp vad ca si-au mai revenit, n-am mai avut probleme cu ei. Evident tot n-am incredere sa-mi gazduiesc la ei site-uri importante :)
Si intre timp au redus la 2 ani gratis, cu preinregistrare, doar pentru primii 5000.