-
Cont Adsense
Salut, am o intrebare cu privire la contul adsense, se poate posta intr-un site doua coduri adsene din conturi diferite, m-am tot uitat prin tos-ul lor si nu am gasit nimic referitor la asta.
sunt cam nou pe aici, nu stiu daca intrebarea mea este postata in categoria corecta, in caz contrar rog adminul sa il mute.
Multumesc
-
Se pot pune.
Ultima data cand am citit TOS-ul nu aveai voie sa pui doua coduri din conturi diferite pe aceiasi pagina daca imi aduc bine aminte, insa pe acelasi site puteai.
-
Redhat, se poate pune si pe aceeasi pagina, desi tos-ul interzice se poate. Am incercat acum 1 an si ceva si dupa vre-o 3 luni n-a fost nici o problema, deci e posibil, depinde si de site daca iese in evidenta prin castiguri sau nu, ma rog. Eu zic sa incerci, oricum nu-ti vor da ban ci vei primi o avertizare intai si dupa daca nu rezolvi problemele vei primi ban.
-
Tosin...in cazul in care cei de la google vor semnala vreo problema iti zic eu ca nu o sa stea sa iti explice tie care este treaba cu codurile tale, sa iti dea cateva zile sa remediezi problema apoi daca nu faci nimic sa ia masuri. Iti vor bana contul direct fara sa iti dea vreo explicatie.
Referitor la intrebare...eu stiu ca ai voie cu un cont pe mai multe siteuri, dar nu si cu mai multe conturi pe un singur site.
-
Din cate stiu eu nu ai putea avea 2 conturi de adsense pe un site, pentru ca atunci cand iti creezi contul iti cere sa pui si site-ul