-
Linkuri pe wikipedia
Nu stiti daca wikipedia da page rank. Ma refer la faptul ca exista unele siteuri care chiar daca au linkuri nu ofera pegarank (msn.com). Mi se pare mie sau si wikipedia face la fel. Asa la orice subiect care are legatura cu siteul tau poti sa adaugi un link (in external links)care sa-ti transmita pr. Deobicei paginile wikipedia au pr bunicel.
Voi ati editat p-acolo si v-ati pus link? :twisted:
-
Cum sa nu transfere PR.. Bineinteles ca transfera.
-
wikipedia se vrea o enciclopedie online si sincer nu mi-as baga link-ul acolo doar daca site-ul respectiv chiar ar avea o valoare reala, ar oferi ceva unic care nu mai gasesti in alta parte...
fara nicio referire al tine Seph, dar de ce oamenii chiar cred ca unde este un formular trebuie sa-l completeze si ei sa-si lase un link... nu stiu
-
Fiecare cu "insemnele" lui. Noroc ca nu suntem caini....
-
Astea romanesti nu dau pr.
wiki.lug.ro
ro.wikipedia.org/wiki/Main_Page
-
Au nofollow da. Dar 98% din paginile en.wikipedia.org dau :)
-
da am incercat sa scriu si eu ceva pe en, pt link dar folositor:D (porcu de mine) si desii am pus site-uri care sunt o autoritate in domeniu, printre care si al meu poc mi-au bagat nofollow la toate :D
-
scot si eu un thread din dulap ;) toate linkurile de pe wikipedia au no-follow de ceva timp dar sunt foarte utile pentru traffic;) daca ai un site related si adaugi linkul acolo vin destul de multi vizitatori targetati.
-
Am si eu un link pe wikipedia in limba romana (am contribuit cu un articol), si e cu nofollow. Nici vizitatori nu prea primesc de pe el :P
Se pare ca romanii nu prea citesc enciclopedia :):D :twisted:
-
O metoda mai buna este Yahoo Answers, am citit pe site-uri de specialitate ca unele articole au dofollow si pot sa-ti aduca si trafic mult.