Am gasit pe site-ul celor de la SEOmoz niste grafice foarte sugestive si care mi s-au parut interesante. Cred ca se pot trage mai usor anumite concluzii privind un astfel de grafic.
SEOmoz | Free Charts & Graphics for SEO/SEM Presentations
Versiune printabilă
Am gasit pe site-ul celor de la SEOmoz niste grafice foarte sugestive si care mi s-au parut interesante. Cred ca se pot trage mai usor anumite concluzii privind un astfel de grafic.
SEOmoz | Free Charts & Graphics for SEO/SEM Presentations
da foarte interesante. ar fi misto de discutat pe cateva dintre ele.
Abia acesta este un topic pentru acest forum ..
Hai sa le discutam. :)
mie mi se pare suspecta sursa traficului pe ecommerce de 40% pt "other". ce ar putea sa insemne acest "other" ?
La other ar putea intra comparatoarele de preturi. Tot aici ar putea fi inclus si traficul direct catre site.
Other ar putea fi traficul adus de pe comparatoare/site-uri cupoane/reduceri (asa cum s-a spus) care pe .com merg foarte bine, reclamele proprii de pe alte site-uri, reclamele proprii de pe site, traficul direct si marketingul afiliat.
Ma uitam ca se confirma observatia pe care o facusem si eu pe un alt subiect, ca cuvnatul cheie prezent in numele domeniului cantareste foarte tare
Tinand cont ca in .ro se plica cu o oarecare schimbarile din .com , putem spune ca graficul este destul de actual pentru .ro, poate a mai scazut importanta domeniului dar nu sufcient de mult pentru a nu mai putea fi luata in consideratie