Se pare ca intotdeauna dau de reduceri... asa ca:
Cupon reducere GoDaddy: INDY2010
Reduce orice domeniu (.com/.net/.org/.info) la 1.17 USD
Sper sa va fi util! :rockon:
Versiune printabilă
Se pare ca intotdeauna dau de reduceri... asa ca:
Cupon reducere GoDaddy: INDY2010
Reduce orice domeniu (.com/.net/.org/.info) la 1.17 USD
Sper sa va fi util! :rockon:
Da, l-am testat si se pare ca merge doar pentru domenii noi, ci nu si pentru renew. Nu stiu insa daca este valabil pentru mai multe domenii.
Nu este valabil pentru mai multe domenii. Doar unul singur.
L-am testat, functioneaza! In acest moment este oferta, pentru un domeniu .com primesti un .info gratuit.
In concluzie, cu $1.35 am primit doua domenii (unul .com si unul.info).
Multumesc casperel, chiar vroiam sa cumpar domeniile zilele astea, mi-ai dat motiv sa o fac mai repede. :)
@all: cu placere
Nu ma lasa sa platesc cu paypal, doar credit card, a mai patit careva asta? Or fi prea mari comisioanele la paypal pt sume mici?
@myamar: confirm. Si la mine s-a intamplat la fel.
Am mai incercat o comanda de curiozitate sa vad daca mai merge cuponul si nu mai merge dar , BINGO!, acum mi-a reaparut paypal la optiuni
La plata prin card e mai usor sa-ti ia banii pe renew cand trece anul :)
Am patit si eu data trecuta, cand nu am fost lasat sa iau domeniul cu paypal si am renuntat. Probabil ca tine de tehnicile lor agresive de marketing, cum a zis si Sandossu. La comision nu mi se pare ca ar sta in picioare: Daca iti permiti sa pierzi aprox. 80% din pret pentru o campanie, iti mai permiti sa pierzi inca 0.40% (cam cat ar fi comisionul)
Am cumparat si eu un domeniu folosind codul. Merge O singura data pentru fiecare cont si pentru un singur domeniu.
aici cele mai noi cupoane reducere Godaddy :) multumim Cristiano
cupoane-reducere.ro/GoDaddy/
Tu ai venit pe forum sa-ti pui link? Nu e ciudat ca nu a postat nimeni pe topic de 4 ani?
Poate ai treaba si te retinem!
----
Exista un topic destul de popular aici: http://forum.seopedia.ro/domenii/159...menii-133.html
hello Tom! i am sorry. i didn't want to be disturbing. i just started a business in Romania (i come from Italy) and i wanted to let know my website. )) you can delete my post. i am interested to find people (romanian speakers) for seo and webservices and i think that this website is really useful.
My best regards,
Cristiano Tozzi
Da, acest forum este foarte folositor, dar numai pentru cine are o buna reputatie.
Prima ta postare trebuia sa fie aici si pentru un link postat nu merita sa-ti strici repuatatia.
Cat despre afacere, majoritatea celor de aici au cate o afacere si totusi respecta comunitatea respectand regulamentul forumului.