Salutare,
Poate să-mi explice cineva de ce www.clubfiat.ro are PR 1 iar www.nissanforum.ro are PR3 ???
Versiune printabilă
Salutare,
Poate să-mi explice cineva de ce www.clubfiat.ro are PR 1 iar www.nissanforum.ro are PR3 ???
asa vrea Google :)
Nu sunt sigur, pentru ca nu am verificat intocmai vechimea domeniului/site-ului, insa cred ca a trecut doar peste un PR update. Iar daca a avut 1-2 link-uri PR4 sau cateva PR3, pur si simplu i-a copiat PR-ul de la ele. PR site-ului se va cerne la urmatorul PR update in cazul in care inbound link-urile nu sunt de calitate.
Cat despre club fiat intr-adevar e o mica dilema pentru mine, asa cum ma intreb de ce seopedia are doar 3, in timp ce un PR4 sau 5 ar fi relevante. Am impresia ca au fost putin penalizate forumurile in general la PR update-ul trecut.
Singurele link-uri de care a beneficiat sunt cele existente si acum.
Totusi tind sa cred ca clubfiat a fost penalizat kla ultimul update. Ptr. cuvantul fiat pe google romania inainte era pe a 2 pagina. Acuma vad ca s-a dus urat in jos :(.
soarta:)
caile google`ului sunt foarte ciudate....daca ai noroc prinzi PR mare pe un site gol....it`s a fact
PR: 1 Google I: 34,800 Yahoo: L: 78 LD: 1,449
PR: 3 Google I: 640 Yahoo: L: 17,720 LD: 17,698
Totutsi e o diferenta destul de evidenta la numarul de IBL pe care le are nissan fata de fiat
Sursa: SeoQuake
Poate primul are majoritatea IBL-urilor de pe un singur site, vreun sidebar sau footer, pe cand al doilea are ibl-uri de calitate.
Pr e doar un nr ce drac va stresati atat nu inteleg ...