revin si eu cu ceva vesti, dupa o luna si jumatate traficul a inceput sa isi revina, de fapt pozitiile au inceput sa revina, erau unele cautari la care am fost aruncat in urma scimbarii domeniului din pozitia 1 in pagina 2-3, dar de o saptamana am observat ca a inceput sa revina, am recapatat pozitia 1 pentru anumite cautari.
Chiar daca in WMT sau transferat link-urile de pe un domeniu pe altul, in SHERP'S nu sunt luate in calcul toate, incepe sa le ia treptat in consideratie
Google inca nu a reincadrat site-ul complet pe nisele sale, si de asta cu unle cuvinte cred ca nu rankez la fel de bine ca inainte pe anumite zone.
Un aspect interesant este pentru o pagina care avea CTR 60% in prima pozitie, si chiar daca a coborat in pozitiile 2-3 la cautarea respectiva dupa o luna a recastigat acel CTR, ceea ce in opinia mea inseamna ca vizitatorii au inceput sa recunoasca noul brand si dau click pentru ca stiu ca acolo este acea informatie pe care o cauta, chiar daca nu este in prima pozitie, si un bouncerate intre 5 si 8 %.
Am si pagini ce ies in prima pozitie si nu au un CTR mai mare de 15%, ceea ce pentru mine este un semnal ca nu este un continut aloros pentru vizitatori.
Nu am revenit la toate cautarile, dar incetul cu incetul revine
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama