Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: Transfer PR si trafic de la domeniu vechi la domeniu nou

a123123 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit Transfer PR de la www.auto-gip.ro la www.scolisoferi.info

Salut,
    Am facut si eu acelasi lucru. Am cumparat un domeniu nou, pentru a face un portal de Scoli de soferi si astfel am redirectionat vechiul meu domeniu al scolii de soferi Auto Gip Profesional catre domeniul nou, folosind o redirectionare 301. Eu folosesc Webmaster tools de la Google. Ambele site-uri le-am adaugat in acest tools. Iar din tools am modificat adresa la Scoli de soferi - Scoala de soferi - Permis auto ca fiind scolisoferi.info, asta urmand instructiunile celor de la google. Va pot spune ca in 5 zile de cand am facut acest lucru, mi s-au mutat toate backlink-urile care le aveam la auto-gip catre scolisoferi.info. Iar site-ul scolisoferi.info a urcat in primele 20 de rezultate pentru cuvintele cheie din backlink-uri. Asta in doar 12 zile . Am inceput sa fac site-ul pe 1 decembrie, iar astazi am vazut acest lucru. Cautati scoala de soferi si il veti gasi in primele 20, avand in vedere ca auto-gip.ro pentru aceiasi cautare era in primele 10.
    Mi s-a parut de mare ajutor instrumentul celor de la google. Si foarte rapid. Recomand
    A. Velciu
    www.scolisoferi.info

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    235
    Putere Rep
    31

Implicit

As vrea sa stiu daca inainte de mutare aveai articolele indexate in Google News si daca totul functioneaza bine dupa transfer.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

revin si eu cu ceva vesti, dupa o luna si jumatate traficul a inceput sa isi revina, de fapt pozitiile au inceput sa revina, erau unele cautari la care am fost aruncat in urma scimbarii domeniului din pozitia 1 in pagina 2-3, dar de o saptamana am observat ca a inceput sa revina, am recapatat pozitia 1 pentru anumite cautari.
    Chiar daca in WMT sau transferat link-urile de pe un domeniu pe altul, in SHERP'S nu sunt luate in calcul toate, incepe sa le ia treptat in consideratie
    Google inca nu a reincadrat site-ul complet pe nisele sale, si de asta cu unle cuvinte cred ca nu rankez la fel de bine ca inainte pe anumite zone.
    Un aspect interesant este pentru o pagina care avea CTR 60% in prima pozitie, si chiar daca a coborat in pozitiile 2-3 la cautarea respectiva dupa o luna a recastigat acel CTR, ceea ce in opinia mea inseamna ca vizitatorii au inceput sa recunoasca noul brand si dau click pentru ca stiu ca acolo este acea informatie pe care o cauta, chiar daca nu este in prima pozitie, si un bouncerate intre 5 si 8 %.
    Am si pagini ce ies in prima pozitie si nu au un CTR mai mare de 15%, ceea ce pentru mine este un semnal ca nu este un continut aloros pentru vizitatori.
    Nu am revenit la toate cautarile, dar incetul cu incetul revine
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    27

Implicit

Ca sa nu mai deschid alt topic sa va povestesc si eu ceva, eu am avut un subdomeniu gratuit de la go.ro (perushi.go.ro) dupa 7 ani m-am gandit sa ii cumpar un domeniu animaledecompanie.info din mai multe cauze cum ar fii ca pe go.ro suporta decat html si asta facea grea o modificare pe site. Am cumparat domeniul, am facut redirect 301 din toate paginile de pe subdomeniu, in WMT nu merge sa dai transfer decat de pe domeniu pe domeniu, deci in concluzie am bagat si noul site in WMT am sters vechiul site (dupa vreo 2 zile ca pica prea rau traficul). In concluzie, PR-ul nu a fost transferat (vechiul site avea pe toate paginile pr), am picat dezastruos la anumite cuvinte cheie, iar acum dupa 1 luna, au inceput sa urce cuvintele iar traficul a ajuns la jumate fata de cum era cand a picat (inainte sa schimb chiar era in crestere foarte mare). Ce ma bucura foarte tare este ca gogu indexeaza instant tot ce postez.
    Ultima modificare făcută de pushtius1; 26th December 2011 la 16:34.
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Poate nu ai facut bine redirectul 301, la mine de fiecare data sa transferat PR, traficul nu, dar aici sunt alti parametri care nu se transfera. Tu aveai link-uri serioase spre el, si link-uri noi sau PR-ul se datora doar vechimii? cum am eu un domeniu cu PR 3 care are PR doar pentru faptul ca are 10 ani si nu pt link building

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    27

Implicit

Erau de toate combinate, era si vechimea dar avea si ceva linkuri iar jumate din ele total naturale. Redirectul e facut pe head-ul fiecarui fisier (alta solutie n-am). O mare parte din link-uri apar, dar nu toate in WMT.
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

a123123 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit Raspuns

Citat Postat în original de mamulea Vezi Post
    As vrea sa stiu daca inainte de mutare aveai articolele indexate in Google News si daca totul functioneaza bine dupa transfer.
    Nu .. Inainte aveam 7 pagini .. Totul functioneaza foarte bine dupa transfer ..

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Am observat ca ai un timp de asteptare de cateva secunde pana are loc redirectionarea, si asa ca nu este considerat un redirect de catre google

seoslayer este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Intrebare de baraj: cand ai facut redirectarea ai facut de pe toate paginile vechi catre prima pagina a noului site? sau ai redirectat fiecare pagina veche catre fiecare pagina noua a noului site?

adica daca intru pe sarcina-nasterea.ro/contact isi face redirect catre mamicamea.ro/contact sau catre mamicamea.ro ?

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

fiecare pagina catre fiecare pagina, nu sa modificat structura site

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Transfer domeniu + host
    De valentin în forumul Hosting
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 19th October 2011, 00:16
  2. Transfer domeniu.ro
    De imagini în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 5th October 2011, 00:25
  3. Transfer domeniu de la aruba.it la godaddy
    De alias74 în forumul Domenii
    Răspunsuri: 1