2 Ataşament(e)
Studiu de caz pentru un site de batoane proteice
Sunt membru al acestui forum din 2010 și sunt pasionat de această nișă SEO. De-a lungul anilor, am avut parte de multe momente de satisfacție și de vremuri frumoase, jocuri și Adsense. Am acumulat 364921285 de vizualizări de pagini și 9921421 de click-uri.
În 2017, am intrat pe nișa de ecommerce și am lansat culturism.net. În 2019, am schimbat numele site-ul în kiwigym.ro, care, din 2019 până în 2023, a ajuns la peste 30.000 de clienți și a generat o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro. În februarie 2023, site-ul a fost vândut unui grup de firme.
Mi-ar plăcea să văd mai multă activitate pe acest forum. În 2023, oportunitățile de a face bani sunt mult mai mari decât în perioada dinainte de 2019. Comparativ cu atunci, astăzi există o explozie în zona de ecommerce, marketplace, livrări internaționale în Ungaria, Bulgaria, Polonia, Germania. Există zeci de platforme care susțin această activitate: GoMag, PrestaShop, OpenCart, Magento și multe altele. În 2010, foloseam PayPal; astăzi, emitem link-uri de plată prin Plati.online sau Revolut. Parcă am călătorit cu viteza luminii.
Revin la subiectul pe care am dorit să îl abordez. La data de 25.04.2023, am lansat site-ul https://batoaneproteice.ro/ în cadrul unei provocări de a integra întreaga mea experiență din ultimii ani. Un magazin online trebuie să îndeplinească mai multe cerințe: vizibilitate bună pentru Google pentru a obține un rang și trafic, o experiență plăcută pentru client pentru o bună nișare, diversitate de produse, imagini detaliate, descrieri detaliate.
Astfel arată site-ul azi:
https://www.youtube.com/watch?v=vVQVbBO92X8
Ataşament 4888
O integrare corectă a stocurilor poate simplifica activitatea contabilă, facturarea în cloud, exporturile de stocuri și produse dacă lucrezi pe mai multe platforme. O integrare corectă a tuturor elementelor poate duce la costuri reduse de management.
Prima etapă a lansării site-ului batoaneproteice.ro a fost finalizată. După discuții și negocieri cu mai mulți producători, produsele au fost selectate și publicate. Pentru descrieri, am ales să utilizăm AI, în special ChatGPT 4, care ne-a oferit posibilitatea de a crea descrieri profesionale.
Au trecut aproximativ 30 de zile de la lansare. Webmaster Tools arată bine, toate produsele au fost indexate și 201 cuvinte cheie încep să genereze trafic.
Ataşament 4889
Voi lăsa mai jos și câteva cuvinte cheie care sunt pe prima pagină:
Nutrend n1 shot - poziția 9 vezi aici
Nutrend qwizz protein bar - poziția 8 vezi aici
În următoarele zile, vom adăuga noi produse, vom integra cu marketplace-uri și comparatoare, vom implementa reclame Google și Facebook Ads, vom promova prin Pay for Performance și multe altele. Voi reveni cu detalii.