Am si eu o intrebare, daca am primit reputatie proasta mai demult(pt ca am raspuns la o postare cu o intrebare retorica...)aceasta ramane permanent?Intreb deoarece nu mai pot posta in market nici cum.
Versiune printabilă
Am si eu o intrebare, daca am primit reputatie proasta mai demult(pt ca am raspuns la o postare cu o intrebare retorica...)aceasta ramane permanent?Intreb deoarece nu mai pot posta in market nici cum.
Ti am dat rep+
Reputatile sunt permanente si sunt in functie si de vechimea utilizatorului care o da, sau valoarea reputatiei.
inca va mai bateti capul cu reputatia, nu cred ca de aceea nu poti posta in market.
scuze pentru intrebare, dar chiar sunt nedumerit....nu vreau sa deranjez pe nimeni
Vand reputatie. :))
Era o vreme cand reputatia pozitiva era la mare cautare pe seopedia, pe vremea cand era singura piata de servicii seo si programare din ro, acum a ramas doar o sursa de backlinkuri.
Pai nu vedeti ca forumul e gata deja? Acum 10 ani erau zeci de topicuri zilnice, activitate, etc. 90% din forumuri au picat intre timp, acum sunt grupurile pe val si canalele dedicate