Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: [ADSENSE] Difuzarea anunțurilor a fost limitată

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    27
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit [ADSENSE] Difuzarea anunțurilor a fost limitată

Buna ziua, de curand ma confrunt cu o problema la Google Adsense, am fost acceptat de catre acestia si peste cateva zile de rularea anunturilor ma primit mesaj ca anunturile au fost limitate, exact ca in imaginea de mai jos.
    Tin sa precizez ca mi-a fost trimis plicul cu codul acasa, urmeaza sa il primesc in cateva saptamani.

Ce parere aveti, cum as putea scapa de aceasta limita?
    Capture.jpg

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.724
    Putere Rep
    31

Implicit

Asta e noua politica Google, ce trafic ai? Cat e organic si cat SM? Cate pagini indexate ai? vechime domeniu?

Ultima modificare făcută de Rapsodia; 2nd March 2020 la 15:33.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    27
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Asta e noua politica Google, ce trafic ai? Cat e organic si cat SM? Cate pagini indexate ai? vechime domeniu?
    Vechime domeniu, din septembrie 2019.
    Trafic: 2000/4000 vizitatori unici zilnic.
    Oraganic: 90% restul SM.

Pagini indexate, multe. Este un blog nisa Geek. (Tech, Filme, Review, Seriale, Stiinta)

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.724
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de MarianC Vezi Post
    Vechime domeniu, din septembrie 2019.
    Trafic: 2000/4000 vizitatori unici zilnic.
    Oraganic: 90% restul SM.

Pagini indexate, multe. Este un blog nisa Geek. (Tech, Filme, Review, Seriale, Stiinta)
    La traficul asta ar trebui sa ai deja continut recomandat aprobat si sa nu fie probleme cu reclamele. Acum sper ca nu ai pus prea multe. Daca ruleaza reclame e ok, o fi de la ei ca si ei mai dau buleala la conturile noi. Asteapta sa vezi ce urmeaza.

Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.724
    Putere Rep
    31

Implicit

N-a mers sa adaug poza

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    27
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    N-a mers sa adaug poza

Am vazut poza, dar, in ce sectiune vezi problemele?

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.724
    Putere Rep
    31

Implicit

Teoretic ar trebui sa primesti email, daca ai si WMT cu site0ul introdus, vezi si alte probleme cu site-ul. Poza mea era fix de unde te-ai uitat tu.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    41

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Am intampinat si eu aceasta situatie de cateva ori. Nu este ceva grav cum pare la prima vedere, vei vedea. In functie de caz, limitarea anunturilor poate dura intre 2-14 zile. Practic AdSense are dubii legate de traficul tau si acum il va analiza mai in detaliu. Reclamele se vor afisa in proportie de app. 1-5% maxim, vei pierde venituri o perioada dar nu poti face mare lucru. Iti recomand sa iei urmatoarele masuri:
    - Cel mai important (!): Conecteaza conturile AdSense și Google Analytics! Poti face asta din AdSense, acceseaza Cont - Acces si autorizare - Integrare Google Analytics. Acesta este si motivul principal al acestei verificari, tu poate ai analytics pe site dar daca aceste 2 conturi nu sunt conectate intre ele, adsense nu are informatii despre traficul tau.
    - Nu face modificari semnificative ce au legatura cu reclamele AdSense, practic lasa-le exact cum sunt. Nu scoate sau adauga anunturi noi, nu le inlocui temporar cu alte reclame de la alta platforma pana cand problema dispare. Partea proasta este ca practic esti obligat sa pierzi venituri in toata aceasta perioada.
    - Continua activitatea siteului in mod natural incat sa nu ridici si alte suspiciuni. Adauga continut, distribuie pe social media continutul sau continua ce faci tu in mod normal la site. Daca acum siteul va avea o modificare brusca de trafic sau de comportament al vizitatorilor... nu e prea ok.

Partea buna este ca dupa ce aceasta verificare trece si totul e ok sunt slabe sansele sa o vei mai avea si pe a doua. Eu nu am primit email de informare legata de ce probleme au fost ci doar am observat ca reclamele se afiseaza din nou in mod normal.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    27
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Clax Vezi Post
    Am intampinat si eu aceasta situatie de cateva ori. Nu este ceva grav cum pare la prima vedere, vei vedea. In functie de caz, limitarea anunturilor poate dura intre 2-14 zile. Practic AdSense are dubii legate de traficul tau si acum il va analiza mai in detaliu. Reclamele se vor afisa in proportie de app. 1-5% maxim, vei pierde venituri o perioada dar nu poti face mare lucru. Iti recomand sa iei urmatoarele masuri:
    - Cel mai important (!): Conecteaza conturile AdSense și Google Analytics! Poti face asta din AdSense, acceseaza Cont - Acces si autorizare - Integrare Google Analytics. Acesta este si motivul principal al acestei verificari, tu poate ai analytics pe site dar daca aceste 2 conturi nu sunt conectate intre ele, adsense nu are informatii despre traficul tau.
    - Nu face modificari semnificative ce au legatura cu reclamele AdSense, practic lasa-le exact cum sunt. Nu scoate sau adauga anunturi noi, nu le inlocui temporar cu alte reclame de la alta platforma pana cand problema dispare. Partea proasta este ca practic esti obligat sa pierzi venituri in toata aceasta perioada.
    - Continua activitatea siteului in mod natural incat sa nu ridici si alte suspiciuni. Adauga continut, distribuie pe social media continutul sau continua ce faci tu in mod normal la site. Daca acum siteul va avea o modificare brusca de trafic sau de comportament al vizitatorilor... nu e prea ok.

Partea buna este ca dupa ce aceasta verificare trece si totul e ok sunt slabe sansele sa o vei mai avea si pe a doua. Eu nu am primit email de informare legata de ce probleme au fost ci doar am observat ca reclamele se afiseaza din nou in mod normal.
    Mersi de raspus, numai bine! Astept si eu sa vad ce se intampla

raducu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    13th August 2011
    Locaţie
    Targoviste
    Vârstă
    33
    Posturi
    183
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de MarianC Vezi Post
    Buna ziua, de curand ma confrunt cu o problema la Google Adsense, am fost acceptat de catre acestia si peste cateva zile de rularea anunturilor ma primit mesaj ca anunturile au fost limitate, exact ca in imaginea de mai jos.
    Tin sa precizez ca mi-a fost trimis plicul cu codul acasa, urmeaza sa il primesc in cateva saptamani.

Ce parere aveti, cum as putea scapa de aceasta limita?
    Capture.jpg
    Îmi dai și mie refund la cei 25 euro dacă nu mi-ai postat advertorialele ? La topic nu ai mai răspuns, la pm la fel.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 16th March 2013, 11:25
  2. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th April 2012, 02:39
  3. Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 31st October 2011, 19:00
  4. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 21st July 2011, 20:05
  5. Am fost bana de Google Adsense ,pot reincerca?
    De broski în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 16th July 2011, 19:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •