2 out of 2 members found this post helpful.
Am intampinat si eu aceasta situatie de cateva ori. Nu este ceva grav cum pare la prima vedere, vei vedea. In functie de caz, limitarea anunturilor poate dura intre 2-14 zile. Practic AdSense are dubii legate de traficul tau si acum il va analiza mai in detaliu. Reclamele se vor afisa in proportie de app. 1-5% maxim, vei pierde venituri o perioada dar nu poti face mare lucru. Iti recomand sa iei urmatoarele masuri:
- Cel mai important (!): Conecteaza conturile AdSense și Google Analytics! Poti face asta din AdSense, acceseaza Cont - Acces si autorizare - Integrare Google Analytics. Acesta este si motivul principal al acestei verificari, tu poate ai analytics pe site dar daca aceste 2 conturi nu sunt conectate intre ele, adsense nu are informatii despre traficul tau.
- Nu face modificari semnificative ce au legatura cu reclamele AdSense, practic lasa-le exact cum sunt. Nu scoate sau adauga anunturi noi, nu le inlocui temporar cu alte reclame de la alta platforma pana cand problema dispare. Partea proasta este ca practic esti obligat sa pierzi venituri in toata aceasta perioada.
- Continua activitatea siteului in mod natural incat sa nu ridici si alte suspiciuni. Adauga continut, distribuie pe social media continutul sau continua ce faci tu in mod normal la site. Daca acum siteul va avea o modificare brusca de trafic sau de comportament al vizitatorilor... nu e prea ok.
Partea buna este ca dupa ce aceasta verificare trece si totul e ok sunt slabe sansele sa o vei mai avea si pe a doua. Eu nu am primit email de informare legata de ce probleme au fost ci doar am observat ca reclamele se afiseaza din nou in mod normal.