Salut,
as dori sa fac un site pe .ro care sa contina numai oferte, de orice fel, care sa monetizeze prin marketing afiliat insa nu am idee care ar fi pasii sau unde sa ma informez in amanunt despre subiect.
Orice sfat este binevenit.
Multumesc.
Versiune printabilă
Salut,
as dori sa fac un site pe .ro care sa contina numai oferte, de orice fel, care sa monetizeze prin marketing afiliat insa nu am idee care ar fi pasii sau unde sa ma informez in amanunt despre subiect.
Orice sfat este binevenit.
Multumesc.
Sfatul meu, mai intai alege o nisa ... ca altfel ai sa te invartesti in cerc, ceea ce vrei tu e complicat si daca nu ai experienta o sa muncesti degeaba! Bafta!
Ok, multumesc pt raspuns.
Mda, nasol ptc experienta nu am.
Eu ma gandeam la un site cu oferte la modul general datorita numelui domeniului pe care ma gandeam sa-l folosesc.
Alegand o nisa, ai idee unde pot gasi ceva tutoriale despre cum ar trebui sa procedez? Macar in mare. M-am uitat aici pe forum si eu unul nu am vazut.
In primul rand m-ar interesa o tema recomandata si niste plugin-uri utile.
Si... daca se poate automatiza relativ usor extragera ofertelor de pe alte site-uri pt a le pune pe site-ul meu. Iar daca se poate face lucrul asta, prin ce metode, dupa ce ar trebui sa ma uit.
Ca si teme sunt multe pe themeforest cu recenzii bune dar ca si o recomandare cauta REHub theme iar ca pluginuri cel mai important cred ca e Yoast SEO.
Nu stiu exact cum vrei sa faci site-ul, dar daca doresti sa copiezi produse/oferte de pe alte magazine si sa le listezi la tine pe site si doar atat... nu are rost... pentru ca nu vei urca asa in google.
M-am uitat la REHub. Din ce vad RE:cash pare a fi demo-ul pt oferte, insa alt demo (Rewise) poate fi combinat cu un plugin (Content Egg) pt marketing afiliat, numai ca pe youtube vad in tutoriale ca Content Egg-ul asta contine site-uri de afiliere... din afara. :confused:
Domeniul pe care as face site-ul se numeste ofertele punct ro. Il tin nefolosit de cand l-am inregistrat, iar zilele astea am vazut intamplator un site cu oferte, fara blog, ce face afiliere prin 2performant si care se promoveaza prin reclama platita la google, de acolo mi s-a aprins un beculet si am zis ca poate-poate.
Rehub nu extrage decât de pe Amazon și alte site-uri. Pentru rețelele de la noi îți trebuie un APi personalizat și nu cred că merita asta.
Ca și tema , Rehub este perfecta pentru afiliere.
Trimis de pe al meu BLA-L29 folosind Tapatalk
1.La ce vrei tu sa faci nu cred ca se merita. Poti vorbi la cele 2 retele principale de afiliere si sa discuti si cu un programator in functie de ceea ce doresti tu.
2. Foarte multi advertiseri nu accepta site-uri gandite doar ca agregatoare de promotii, deci trebuie sa stii ce vrei sa promovezi.
3. Deja este o concurenta mare pe nisa de agregatoare de promotii, cred ca iti trebuie un buget imens ca sa poti concura cu ei( compari.ro, price.ro,etc).
Esti sigur ca asta e planul tau? Afilierea nu e usoara si este foarte important sa iti setezi un plan corect de inceput. Sa arunci niste oferte pe un domeniu este egal cu zero din punctul meu de vedere. Nu o sa ajungi sa fii niciodata vizibil in motoarele de cautare decat daca investesti cateva XX.XXX Euro,etc.
Daca vrei sa faci afiliere si ai ceva expertiza intr-un domeniu, iti sugerez( cum au zis si colegii) sa te focusezi pe o nisa - o categorie de produse. O alegi in functie de expertiza, popularitate si concurenta. Apoi faci un site unde discuti totul despre acele produse si poti sa iti faci si o pagina cu oferte,etc. Parerea mea.
Multumesc, inca odata, pentru raspunsuri.
Intr-adevar felul in care mi-am inchipuit site-ul si proiectul se pare ca ma depaseste. Eu vazusem un site cu oferte de black friday ce pare a functiona la modul descris de mine si mi-am inchipuit ca e mai simplu. Se pare ca nu e asa.