-
1 Ataşament(e)
Idei creare logo
Am nevoie de un logo, am facut eu mare parte din el (ma refer la ideea lui, ca la calitatea punerii in practica, e realizat in paint deocamdata :) ). Oricum e simplist, nu e mare lucru.
Il pot lasa asa, sau mai pot adauga ceva, doar ca nu stiu cum sa realizez adaugarea asta, asa incat sa arate bine.
As vrea sa mai adaug litera " U " . Dar din variantele ce mi-au venit pana acum, arata destul de urat.
Atasez mai jos logo-ul cum arata in prezent, si daca aveti ceva sugestii privitoare la cum sa integrez si litera U in el, va multumesc anticipat.
Ataşament 4611
-
FU pare o idee buna de logo. Fara conotatii negative or nimic de genul.
-
:)) M-am gandit si la conotatii, dar asta e, daca gasesc o varianta care sa imi placa, ma risc :)
-
2 Ataşament(e)
O idee sa incluzi si un u"
Ataşament 4612
Ataşament 4613
-
5 Ataşament(e)
Logo FU
Ai aici un logo pe mai multe culori in PhotoShop (Fundal transparent).
Daca iti place, da un like!
Ataşament 4617
Ataşament 4618
Ataşament 4619
Ataşament 4620
Ataşament 4621
-
Apropo, pentru uz personal si nu de "companie".. daca aveti nevoie de un logo una alta, in timpul liber (fara graba) va pot ajuta (gratis). Daca e vorba de logo pentru o companie ceva atunci lucrez pe pret.
-
Te poti inspira pe canva.com Au destul de multe template-uri de unde te poti inspira, e usor de folosit si gratuit.
-
tailorbrands.com sau logomaster.ai. Sunt site-uri care genereaza logo-uri in functie de preferintele tale. Nu le poti descarca decat daca platesti, dar ca sa-ti faci o idee e gratis :))