Am un site www,romanii,info care imi apare pe PC cu BitDefender ca ar fi pericol de fishing, pe telefon merge... m-am uitat in fisiere si nu pare nimic suspect, tema cumparata....
Versiune printabilă
Am un site www,romanii,info care imi apare pe PC cu BitDefender ca ar fi pericol de fishing, pe telefon merge... m-am uitat in fisiere si nu pare nimic suspect, tema cumparata....
UPDate: este posibil sa fi raportat cineva site-ul la BitDefender cum zic cei de la hosting? Am sters tot si degeaba, chiar si fara continut zice ca e phishing...
Cere reconsiderarea website-ului aici: https://www.bitdefender.com/submit/
Succes.
Asa mi-a aparut mie de la Google, le-am dat siteul sa se uite peste el si au ridicat avertizarea. Shit happens.
Dar acum ca ai dat jos siteul cum o sa verifice bitdefender?
Thank you for your patience.
The analysis of the website has been completed and the detection has been removed.
Please do not hesitate to contact us should you have any other inquiries in the future.
Have a great day.
Best regards,
Alin MATEESCU
Technical Support Engineer
:) cam lung nu 72 de ore, da poate vara se mai dilata orele, bine ca s-a terminat cu bine! Au inceput sa creasca si veniturile la loc! Poanta cea mai buna e ca Alin nu a raspuns la dicutiile in limba romana :) :)