-
Ajutați-ma va rog.
Salut, am un blog și este deschis de vreo 6 zile și am postat 17 articole și continui sa postez. Am incercat toate metodele de promovare a blogului și am făcut și SEO, dar nu am un număr bun de vizitatori, ieri am avut 0 vizitatori, iar acum 3 zile am adunat 61. Ce as putea face că sa aduc vizitatori?
Mulțumesc anticipat. :)
-
Cred ca nici nu este indexat complet blogul tau. Si ce trafic ai vrea sa ai in 6 zile de cand l-ai pus online? De ce nu astepti macar o perioada de minim 3 luni pt a vedea efectele?
Ca sfat, incearca sa trimiti cateva link-uri de calitate catre blog, cumpara advertoriale, posteaza articole de minim 300 cuvinte, si incearca sa nu postezi intr-o zi 5 articole si in alta zi nici unul.
Articolele sa nu fie copiate, pune in articol cate un link catre site-uri gen wikipedia, etc...
Seo in primele 6 zile ai putea sa ii faci mai mult on page.
Poate poti sa ne zici si numele blogului.
-
Salut, multumesc de sfaturi blogul este indexat, am verificat eu asta, numele sau este Totul Despre Tot. Am citit undeva ca trebuie sa postezi un numar mare de articole pe zi 2-3 la inceput.
-
Bro, minim 10 articolase pe zi trebe. Unde ai citit prostia aia cu doua?
... lasa-mi link de la site si iti dau minim 5 sfaturi cu ce sa faci si ce sa nu.
-
Pai am citit pe un blog, ti-am lasat link in privat.
-
Serif, ce trafic vrei dupa 6 zile?
Cauta-ne dupa 3-6 luni. :))
-
Da, asa e traficul se vede dupa 3 luni, dar ce ar trebui sa fac in acele 3 luni ca sa am trafic in viitor?
-
Optimizeaza site-ul, ai grija sa se incarce repede si sa nu fie erori, posteaza articole, adu linkuri.
-
Daca vorbim despre traficul din motoarele de cautare el va veni dupa minim 6 luni. Poti aduce si trafic rapid prin cumparare de spatii publicitare, link-uri, facebook, adwords, etc.
-
Aha, mulțumesc mult pentru răspunsuri, apreciez mult, mai aștept și altele. :)