Ai o mentalitate paguboasa. Ti se pare normal ca altul sa faci bani pe spatele muncii mele doar fiindca stie sa cloneze un site?
Versiune printabilă
Eu am o micuta sugestie. Daca ai situri pe care vrei sa le pazesti, foloseste ceva instrument cu care sa le verifici periodic. Eu folosesc Plagiarism Checker X varianta pro, dar cred ca sunt si instrumente gratuite. In felul asta esti la curent cu toti impiedicatii care vor sa te fure, si dupa primele doua trei plangeri pe care le faci o sa fie un automatism, in cateva secunde ai trimis plangerea si gata, problema rezolvata.
@dallass - Cand cineva te fura nu faci plangere din motivul ca o sa te fure apoi altcineva?
Plagiarism Checker X imi era bun si cand aveam oameni care imi scriau articole, ii verificam intai cu respectivul si apoi prin sondaje ca sa vad daca isi fac treaba cum trebuie, sau sunt luat de prost.
Am uitat sa iti mai recomand ceva. In unele situatii poti descoperi ce programe de afiliere foloseste respectivul. In care caz, inainte sa ii dai lui mesaj, contacteaza programul respectiv de afiliere, explica-le situatia. In majoritatea cazurilor o sa ii taie contul si o sa ii baneze numele, si chiar daca incearca sa isi faca alte conturi, pana la urma o sa fie blocat. Arde-l la buzunar, ca sigur cine fura nu fura doar de la tine.
Ca sa iti fie mai usor, in timp o sa ai sabloane pe care o sa le folosesti cand o sa trimiti astfel de cereri, si o sa rezolvi situatia foarte rapid dupa ce inveti din practica. Oricum, subliniez ca daca vrei sa il faci sa piarda bani, intai contactezi programul de afiliere, ca sa nu isi dea omul jos situl, si le explici de ce i-ai contactat pe ei intai.