Ma tot bate o idee sa cumpar un domeniu gen " google-videos.ceva " sau "google-mail.ceva" Ce credeti va avea succes si mai ales , voi primi mail de la google sa il inchid ? :))
Versiune printabilă
Ma tot bate o idee sa cumpar un domeniu gen " google-videos.ceva " sau "google-mail.ceva" Ce credeti va avea succes si mai ales , voi primi mail de la google sa il inchid ? :))
Nu știu cât de ok este să te joci cu trademark-urile unor companii așa de mari :D
Nu. Google nu stie sa faca filme bune :)
Depinde ce vrei sa faci cu site-ul tau. Crezi ca vei fi capabil sa oferi continut care sa tina vizitatorul mai mult de cateva secunde? Chiar daca numele site-ului sau domeniul ar putea initial sa iti creeze un salt, daca ai un bounce rate foarte mare sau un timp petrecut pe site mic, Google isi va da seama ca site-ul tau nu are calitate si te va retrograda.
Cu siguranta Google o sa iti indexeze website-ul in asa fel incat va fi pe pagina 99 ! Dupa o simpla cautare, o sa observi ca mereu numele lor are prioritate in google search. Nu merita sa cumperi un astfel de domeniu! Parerea mea.
Un domeniu exemplu pe .ro ar fi outlet dell ro (apare poz 2 pt. dell outlet in ro) si mai sunt site-uri care nu au legatura (nu apartin) cu diverse brand-uri si isi vad de treaba lor. Nu stiu ce crezi tu ca ai putea "trage" de la google, daca ai un plan, timp si chef de distractie, incearca :)
Il pierzi imediat. Vezi pe wipo cate dispute sunt deschise de Google; m-as mira sa nu-si recupereze de la tine taxa de 1500 euro sau mai mult. Incet-incet intram si noi in randul tarilor civilizate, nu mai merge cu golaneli.
Eu din un domeniu de vreo 10 ani si nu il dezvolt doar pt ca am avut proasta inspiratie sa inregistrez un nume cu Trademark.. Nu recomand asa ceva. Pentru proiecte serioase nu merita.
Se merita domeniu cu google in denumire, de ce vobiti prostii?!? Uite aici: https://digipedia.ro/google-a-pierdu...entru-1-minut/