Multumesc de sustinere.
Da, le-am spus tuturor de blogul meu.
Si da, chiar am 14 ani :D
Versiune printabilă
Multumesc de sustinere.
Da, le-am spus tuturor de blogul meu.
Si da, chiar am 14 ani :D
renunta la facebook, incearca sa cumperi advertoriale pe bloguri cu nisa asemanatoare. Advertorialele daca ar putea fi articole cu review legate de situl tau ar fi perfect.
@RaduTN ... as vrea sa te sustin si sa te ajut sa continui cu munca ta.
Chiar daca m'ai contactat pentru link-uri.. o sa iti ofer 3 advertoriale gratuit pe site-urile mele !
Spor la treaba ( astept articolele )
Multumesc mult! O sa-l scriu saptamana asta, momentan sunt foarte ocupat cu scoala, si o sa vi-l trimit. :D
itzone,info sau zonait,info in cazul in care te interesează promovarea!
Sunt surprins ca toata lumea recomanda cumpararea de linkuri. Poate sunt eu mai naiv, dar asta nu e tehnica de black hat?
Daca ii inteleg pe cei care vand astfel de linkuri, pe restul chiar nu ii inteleg. Din cate stiu eu, ultimul update pinguin exact impotriva practicilor de acest gen a aparut, si chiar poate atrage o penalizare manuala toata treaba asta. Oare chiar atat de departe sa fie Google Romania de restul lumii sa nu trebuiasca sa ne temem de astfel de lucruri? Intreb, nu dau cu parul.
Este clar că a cumpăra linkuri e împotriva politicii Google și e considerată manipulare. Pe de altă parte la noi de obțin rezultate în poziționare dacă ai o strategie și știu cât/ cum cumpăr. Riscul de penalizare și-l asumă desigur fiecare și este foarte real. Și da, în România situația e cu totul diferită față de SUA sau altele. Că orice lucru dealtfel.
Trimis de pe al meu SM-G901F folosind Tapatalk
Deci pana la urma intrebarea pe care trebuie sa si-o puna cineva (cum ar fi cel care a inceput topicul) care cumpara linkuri este cat de mult tine la blogul/site-ul sau. Daca faci ceva de genul hit and run, atunci merg si tehnicile astea, dar daca vrei sa faci ceva pe termen lung si foarte lung, riscul e prea mare ca sa merite.
Mi-a picat fata, prima data cand aud asta.
Atunci in ce ar trebui sa investesc pentru a dezvolta blogul?
Eu n-as investi in link-uri pe nisa ta, m-as focaliza pe creare de continut valoros, 'evergreen', in primul rand, care sa-mi aduca chiar si linkuri naturale...chiar daca se obtin foarte greu, se mai obtin.
Later edit
Pentru ca esti foarte tanar si la inceput de drum, m-am gandit sa dezvolt un pic.
Investeste in tine, in educatia ta online, in dobandirea de noi competente/cunostinte...cu cat vei deveni mai competent, cu atat site-ul/site-urile tale vor merge mai bine.
De exemplu, pana nu vei intelege ce inseamna un articol valoros, nu vei progresa cu adevarat, chiar daca vei cumpara link-uri, pentru ca nisa ta este una de continut, informativa.