-
Review magazin online
Salut.
Am un magazin online bramitech care este functional si aduce venituri. Nu cat as vrea eu dar este ok.
Ma intereseaza cateva pareri cu privire la functionalitate, design si daca sunt chestii care nu sunt ok. Eu l-am realizat si eu ma ocup de mentenanta, update si promovare.
Mersi.
-
-
Am vazut si incerc sa il optimizez cat pot de mult dar sunt niste js.uri care tin de tema si nu prea mai am ce sa le mai fac. Doar sa fac o pagina statica sa mai cresc in scor. Am si cloudflare activat.
-
Acum sunt pe fuga.
Ai un scurt istoric la magazin? De cand a fost pus online, ce s-a facut pana acum?
Pe moment: ai diacritice. Zi-le la reverere si inlocuieste in tot magazin.
-
Site-ul in forma actuala (cu tema curenta) are aproape 7 luni - in care am tot modificat una alta. Pe opencart are 1 an.
Diacriticele - de ce?
Mersi.
In GTMetrix am
http://i.imgur.com/EO5ehW7.jpg
-
Diacritice: din cauza cautarilor raportate de keyword planner. Mai multi cauta fara diacritice. Cica google le stie pe toate, recomand totusi fara. Avem zona de sondaje pe forum, poti incepe unul pe tema asta.
H1 - lipsa pe home.
Meta title home: cam generic. Alegi 3-5 expresii din planner, urmand ca una sa apara si la meta title.
Putin text pe homepage. Nici macar "magazin" nu se regaseste si cu siguranta e magazin. Ajuta-l pe google cu cuvinte ca nici userul nu stie ce e acolo :)
Lipsa h2: e importanta si ea in categorii/subcategorii/produse/branduri.
Meta title neinspirat la categorii.
Una de ex: <title>Electrica auto | cablu electric, tub termocontractabil, papuci electrici, benzi izolatoare, scule pentru electricieni</title>
Ori targetezi electrica auto, ori cablur, ori tub, ori papic, ori benzi..
De regula se pune numele generic al categoriei.
La tuburi, parca mai bine faci categoria mare "tub termocontractabil" din cu cele doua subcategorii copil.
Via xenu: ai cativa cm de 404, nu multe si nectritice.
In rest... pune-ti autentificarile la bing si google webmaster tools si asteapta rapoartele.
La viteza nu comentez, nu e printre cele mai importante criterii in seo (parerea mea). Mai bine as investi in content (text mai mare) pt categorii si subcategorii.
In rest, din avion pare ok. Lansezi comunicate de presa, ii pui si un blog de comunicare/informare clienti si continui actiunile de linkbuilding.
Succes
-
Mersi de raspuns.
H1 pe home nici nu stiu unde sa-l folosesc.
H2 in categorii - din ce vad tema foloseste <h1 class="heading-title">Protectie Auto</h1> pentru categorii.
Text mai mult pe prima pagina - vor mai aparea niste banere si alte elemente de design dar text nu vad ce as putea sa adaug.
-
Jos in loc de Copyright © 2016 Bramitech poti scrie despre magazin cateva cuvinte. Parerea mea.
O pagina de facebook integrata in site poate?
Ca promovare cred ca ai aduce trafic bunicel din youtube, daca ai arata produsele (polish faruri bla bla) cand le utilizezi.
-
Din pacate nu am cum sa fac filme cu produsele in actiune pentru ca eu doar le vand si altii le folosesc. Dar e o idee...de viitor.
-
Si eu am avut probleme cu viteza la opencart.
Se rezolva cu OpenCart Lightning