Salut !
Ce credeti despre postarea linkurilor prin direcoare ? Inca mai funtioneaza ? Este riscant ?
Versiune printabilă
Salut !
Ce credeti despre postarea linkurilor prin direcoare ? Inca mai funtioneaza ? Este riscant ?
Up. Si eu sunt interesat daca mai foloseste cineva.
Daca le iei pe toate la rand, si iti inscrii site-ul in toate directoarele posibile, atunci poate fi riscant. Eu recomand sa inscrii site-ul in directoare care apar pe prima pagina in SERP la cuvintele cheie dorite, care stii ca iti pot aduce si trafic, nu doar de dragul de a avea un link in plus.
Nu gasesti directoare web ce apar in top 20-40 pe expresii care conteaza (de la 200 cautari medii in sus). Dar e ok, cu diversificare anchor, descriere si tot pomelinicul.
Singurul dezavantaj e ca se pot aproba si dupa 12 luni, e meticulos.. Dar de ai timp liber si rabdare, poti incerca.
Subscriu la ce spune Sorin. Alese cu grija, descriere unica, diversitate anchore (branding, URL in toate formele) puteti vedea rezultate. Depinde si de nisa, de gradul de optimizare on-page, alte backlinkuri, concurenta si asa mai departe.
din ce stiu eu, daca nu gresesc, sunt luate in considerare decat foarte putin daca sunt pe alta nisa decat a site-ului tau, asa ca eu as investi timpul asta in posturi noi sau optimizarea celor actuale ..